Ιδιωτικός Φύλακας Ασφαλείας, Security, Αρχές και Ενέργειες

09:25 3/2/2018 - Πηγή: Armynow

Παρουσίαση του βιβλίου “Ιδιωτικός Φύλακας Ασφαλείας, Security, Αρχές και Ενέργειες”, του Βασίλειου Χαλβατζή, Σχη ε.α.

Το armynow.net, στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης και προώθησης των στελεχών στις εκτός στρατεύματος δραστηριότητές τους, συνεχίζει τις παρουσιάσεις βιβλίων εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών ΕΔ & ΣΑ, με το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του Βασίλη Χαλβατζή (Ανχη ε.α. – ΣΣΕ

’89) ‘’Ιδιωτικός Φύλακας Ασφαλείας, Security, Αρχές και Ενέργειες’’ .

Όποια στελέχη εν ενεργεία και εν αποστρατεία επιθυμούν να παρουσιάσουν το συγγραφικό τους έργο, μπορούν να αποστείλουν στο editor@armynow.net , τα παρακάτω στοιχεία :

Φωτογραφία εξωφύλλουΛίγα λόγια για την υπόθεση / περιεχόμενοΣύντομο βιογραφικό συγγραφέαΦωτογραφία συγγραφέαΟποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιθυμούν.

“Ιδιωτικός Φύλακας Ασφαλείας, Security, Αρχές και Ενέργειες” Βασίλης Χαλβατζής (Ανχης ε.α.)Λίγα λόγια για το βιβλίο:Το βιβλίο ‘’Ιδιωτικός Φύλακας Ασφαλείας, Security, Αρχές και Ενέργειες’’ έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους υποψήφιους που επιθυμούν να πιστοποιηθούν ως ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας και όχι μόνο. Σε απλές γραμμές περιγράφει, τις βασικές και απαραίτητες εκείνες πρακτικές γνώσεις που πρέπει να κατέχει κάθε υποψήφιος, ώστε αφενός μεν να δύναται να επιτύχει στις πρακτικές εξετάσεις πιστοποίησης, αφετέρου δε να μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του με άριστο και υποδειγματικό τρόπο. Στο πρώτο μέρος του οδηγού δίδονται γενικές κατευθύνσεις σχετικά με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των φυλάκων ασφαλείας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, παρέχονται πληροφορίες για την διαδικασία πιστοποίησης, προοπτικές εργασίας στο χώρο της ασφάλειας αλλά και πρακτικές οδηγίες για την εκτέλεση της υπηρεσίας και την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Στο δεύτερο μέρος παρέχονται συμβουλές προετοιμασίας των υποψηφίων για τις εξετάσεις πιστοποίησης και αναπτύσσονται ενδεικτικές πρακτικές ερωτήσεις που πιθανώς να κληθούν οι εξεταζόμενοι να απαντήσουν στην πρακτική εξέταση κατά την διαδικασία πιστοποίησης. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος δίνονται υποδείγματα αναφορών, χρήσιμος δεοντολογικός κώδικας, πίνακες αγγλικής ορολογίας αλλά και συντμήσεις σχετικά με την ασφάλεια, ενέργειες για αποτελεσματική περιπολία, κανόνες ασφαλείας χειρισμού πιστολίων, τρόποι μεταφοράς τραυματία κ.α. Οι ερωτήσεις του πρακτικού περιεχομένου είναι εναρμονισμένες με βάση το ήδη υπάρχον νομοθετικό καθεστώς που αφορά στο ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας. Βασίζονται στο Ν. 3707/2008, τον Αστικό Κώδικα, τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας αλλά και επαγγελματικό περίγραμμα της συγκεκριμένης ειδικότητας, το οποίο έχει συνταχθεί από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.Εκδοτικός οίκος “Αγγελάκης”[email protected] τηλέφωνο παραγγελιών 210 3826220Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα:

Ο Βασίλης Χαλβατζής γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά το 1966 και αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1989. Μετά από 23 χρόνια υπηρεσίας στον Ελληνικό Στρατό αποστρατεύτηκε το 2008 με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχου, έχοντας υπηρετήσει σε όλους τους τύπους των μονάδων Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και σε στρατηγεία δομών του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό.

Έχει ασχοληθεί επισταμένα με τα θέματα εσωτερικής ασφάλειας και από τον Ιούλιο 2013 διατελεί εξωτερικός συνεργάτης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο ΚΕ.ΜΕ.Α. (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) και του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ασχολούμενος με την πιστοποίηση όσων επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας (εξεταστής προφορικών εξετάσεων – αξιολογητής γραπτών).

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων διετέλεσε καθηγητής σε Δημόσιο Ι.Ε.Κ. παραδίδοντας στην ειδικότητα ΄΄Φύλακας Ασφαλείας Προσώπων και Εγκαταστάσεων’’ τα μαθήματα

‘’Επαγγελματική Δεοντολογία’’, ‘’Αυτοάμυνα – Αυτοπροστασία’’, ‘’Εκπαίδευση στα όπλα – σκοποβολή’’, ‘’Αυτοσχέδιοι Εκρηκτικοί Μηχανισμοί και Εκρηκτικά’’ και ‘’Πρακτική Εφαρμογή στην ειδικότητα’’

The post Ιδιωτικός Φύλακας Ασφαλείας, Security, Αρχές και Ενέργειες appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα