Πλήρης παράνοια: Κοτζιάς και Τόσκας χαρακτηρίζουν δικαίωμα έκφρασης τα συλλαλητήρια

Παράνοια. Η κυβέρνηση και τα περισσότερα στελέχη της προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό πως όσοι μετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είναι περίπου ακροδεξιοί, ακόμη κι αν δεν το ξέρουν. Την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και το κόμμα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν ναι για κανένα όνομα της πΓΔΜ που θα έχει μέσα τη λέξη Μακεδονία.

Ο

υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ψέγει δημοσίως τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση του στο Σκοπιανό και τα συλλαλητήρια, αλλά ταυτοχρόνως η Ι.Χ. πολιτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ που διατηρεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η συμμετοχή είναι« δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης» και ότι «η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζονται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών».

Παράλληλα, σημειώνει ότι «ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης» ενώ «εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη στις κινήσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά»!

Keywords
Τυχαία Θέματα