Απόστρατοι: Συναγερμός στα Επιτελεία!

Απόστρατοι: Μέτρα εδώ και τώρα απαιτούνται από τα Γενικά Επιτελεία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ιδιαίτερα προβλήματα της Αποστρατείας.

Ήδη στα χέρια της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής υπάρχουν τα συμπεράσματα μελέτης η οποία επισημαίνει το έντονο στρές που φέρνει στους Στρατιωτικούς η Αποστρατεία.

Το «καμπανάκι» που χτυπάει είναι έντονο και απαιτεί λύσεις από την πολιτεία η οποία οφείλει να συνυπολογίσει πως στην έρευνα παρατηρείται υψηλό ποσοστό

στελεχών που θα επιθυμούσαν την επαναφορά τους στην ενέργεια αλλά και στελεχών που επιθυμούν να προσφέρουν την εμπειρία τους ακόμα και σε εθελοντική βάση.

Σημειώνεται πάντως πως είναι γνωστό από καιρό, μετά απο σχετικές παρουσιάσεις που είχαν γίνει σε Διεθνείς Ημερίδες πως όλοι οι προηγμένοι Στρατοί στον κόσμο διαθέτουν ειδικές υπηρεσίες οι οποίες με την φροντίδα τους προς τα στελέχη και τις οικογένειες τους δίνουν μάχη κατά του άγχους και της κατάθλιψης που αντιμετωπίζουν οι Στρατιωτικοί ενώ στις πιο εύρωστες οικονομίες υπάρχει και μέριμνα που έχει και οικονομικού χαρακτήρα διάσταση.

The post Απόστρατοι: Συναγερμός στα Επιτελεία! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα