Φτηνά έπιπλα: Έτσι θα τα κάνετε να φαίνονται πανάκριβα!

Τρία trick για να δώσετε στα κοινότυπα έπιπλα μια πινελιά πολυτέλειας...
Μπορεί να λατρεύετε τα ακριβά έπιπλα ή να έχετε αποχαιρετίσει την ιδέα να κάνετε μια ειδική παραγγελία για το σπίτι σας εξαιτίας του υψηλού κόστους. Τα καλά νέα είναι ότι αν σας αρέσουν έστω και λίγο οι κατασκευές και έχετε διάθεση για μάθηση και αλλαγή τότε μπορείτε να μεταμορφώσετε ακόμα και πιο κοινότυπο ή βαρετό έπιπλο σε κάτι ξεχωριστό, ιδιαίτερο και πολυτελές—ακόμα και χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας. Πώς θα τα καταφέρετε; Εμείς μαζέψαμε
τρεις ιδέες για να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε σήμερα κιόλας όψη στα έπιπλά σας.

Εξατομίκευση τώρα! Τι κι αν έχετε δει την συρταριέρα σας να φιγουράρει στα σπίτια γνωστών και φίλων; Ψάξτε για ξεχωριστά, όμορφα, πολυτελή ή vintage πόμολα και αλλάξτε την όψη της! Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις συρταριέρες σας αλλά και για τις πόρτες κι όλα τα ντουλάπια σας. Με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε τα μοντέρνα και μαζικής παραγωγής έπιπλα μπορεί να αποκτήσουν χαρακτήρα, προσωπικότητα κι αέρα...αντικερί.

Comme il faux Σίγουρα γνωρίζετε ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την όψη των επίπλων σας δεν είναι άλλος από την ταπετσαρία ή τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα. Με χαμηλό κόστος, εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση, κι άπειρα σχέδια και χρώματα, κανένα έπιπλο σας δε θα θυμίζει ότι το αγοράσατε στο ίδιο μαγαζί με την μάζα. Μην μείνετε στην ψεύτικη όψη μόνο: καλύψτε τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα και το εσωτερικών των επίπλων σας για να τους δώσετε μια παιχνιδιάρικη διακοσμητική νότα. Αυτή η ιδέα για μεταμόρφωση είναι ιδανική για εσάς που μένετε στο ενοίκιο!
Νέο δέρμα

Ωραία όσα σας έχουμε γράψει μέχρι τώρα, αλλά τι να κάνετε με τις φθηνές ή κοινότυπες πολυθρόνες, καρέκλες και τον καναπέ σας; Αν τα έπιπλά σας είναι ξύλινα, η λύση φυσικά βρίσκεται στην μπογιά.

Αν πάλι βρίσκεται αυτήν την ιδέα ξεπερασμένη, μπορείτε πάντα να πείτε «ναι» στα διακοσμητικά αυτόκολλητα και σε αυτήν την περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τα έπιπλά που είναι καλυμμένα με ύφασμα; Η νέα ταπετσαρία δίνει την πιο άμεση και ενδιαφέρουσα λύση. Κι να θέλετε να πάτε ένα βήμα πιο κάτω, δεν έχετε παρά να αλλάξετε τα πόδια τους. Μπορεί να σας φαίνεται μια μικρή αλλαγή για τον καναπέ σας, αλλά θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για το χώρο σας!
Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα