ΣΥΠΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση

Στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στην Ομόνοια, αποφάσισε για σήμερα ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του, ο ΣΥΠΑ, σημειώνει:

Με την απεργιακή κινητοποίηση της 12ης Ιανουαρίου στάλθηκε ξεκάθαρο μήνυμα πως την οργάνωση και την απεργία δεν τα παραδίδουμε στην εργοδοσία και το κράτος της. Ήταν η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών.

Κινητοποιήσεις που ξεσκέπασαν την προπαγάνδα τους, ανέδειξαν

τον κοινό αντιλαϊκό βηματισμό κυβέρνησης, ΝΔ και κομμάτων που έχουν ψηφίσει μνημόνια, το βρώμικο ρόλο των δυνάμεων τους, στο συνδικαλιστικό κίνημα, που αντιπάλεψαν με κάθε μέσο τις προτάσεις για απεργία.

Τα αντεργατικά μέτρα, οι πλειστηριασμοί, το πετσόκομμα των επιδομάτων ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας, των τρίτεκνων και πολυτέκνων, οι ιδιωτικοποιήσεις, αποτελούν προαπαιτούμενα για την ανάπτυξη των κερδών τους, την καπιταλιστική ανάπτυξη, το ανάγκες του κεφαλαίου. Γι’ αυτό ο ΣΕΒ έδωσε το στίγμα δίνοντας γραμμή, αναφέροντας πως τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση, αποτελούν «μακροχρόνια αιτήματα της επιχειρηματικής κοινότητας», ζητώντας την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Ξεπερνάμε φόβο και αυταπάτες! Συνεχίζουμε! Δε σταματάμε εδώ!

ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1, στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ώρα 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου, που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1, ώρα 18:00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Σωματείων & Ομοσπονδιών του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

Προσυγκέντρωση 17.30 Πλατεία Κάνιγγος.

The post ΣΥΠΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα