Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη οι υπερτυχεροί του τζόκερ

Από 2.688.154,38 ευρώ ο καθένας κέρδισαν δύο υπερτυχεροί σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη κατά τη χθεσινή κλήρωση (αριθμός κλήρωσης 1879).

Και τα δύο δελτία ήταν τυχαίας επιλογής που σημαίνει ότι οι υπερτυχεροί συμπλήρωσαν μόνοι τους μαγικούς αριθμούς και έπεσαν μέσα σε όλους. Αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει η ζωή τους και να εξασφαλιστούν

οικονομικά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Έπειτα από συνεχόμενα τζακ ποτ, η πρώτη κατηγορία μοίραζε περισσότερα από 5.300.000 ευρώ στους νικητές του τζόκερ. Η τύχη χαμογέλασε σε δύο παίκτες που έπαιξαν σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλία ο τυχερός πόνταρε 0,50€ σε μια στήλη. Στη Θεσσαλονίκη το χρυσό δελτίο κόστιζε μόλις 3 ευρώ.

Και οι δύο δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων τους. Αυτό αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών, πιθανότατα μέσω δικηγόρου που θα αναλάβει τα διαδικαστικά.

Εκτός από τους νικητές της πρώτης κατηγορίας είχαμε 3 νικητές στη δεύτερη (5άρια) που κερδίζουν από 52.733€. Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση Τζόκερ (1879) είναι οι εξής: 14, 44, 8, 33, 29 και τζόκερ ο αριθμός 15.

The post Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη οι υπερτυχεροί του τζόκερ appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα