Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βαρκάδα για δυο άνδρες και ένα αγοράκι

Σε τραγωδία θα εξελισσόταν η βαρκάδα για δύο άνδρες ηλικίας 53 και 40 ετών και ένα αγόρι 8 ετών, η βάρκα των οποίων ανατράπηκε κοντά στην ακτή της Μυρσίνης, αν δεν ήταν άμεση η επέμβαση δύο ανθρώπων που βούτηξαν για να τους σώσουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με σύμμαχο τον καλό καιρό και την σχετικά ήρεμη θάλασσα, αφού ο άνεμος δεν ξεπερνούσε τα 2 μποφώρ, ο ιδιοκτήτης της βάρκας κωπηλατώντας ανοίχθηκε περίπου 200 μέτρα από την ακτή, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η βάρκα ανατράπηκε. Οι τρεις επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα και καλούσαν σε

βοήθεια. Τις φωνές τους άκουσαν ο ιδιοκτήτης καφετέριας στην παραλία και ένας Σύρος που διαμένει στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, οι οποίοι έπεσαν στη θάλασσα και έσπευσαν να βοηθήσουν τα τρία άτομα.

Ταυτόχρονα έφθασε στο σημείο αλιευτικό σκάφος, στο οποίο οι δύο άνδρες βοήθησαν να επιβιβασθούν οι τρεις ναυαγοί. Αμέσως μετά το καίκι ξεκίνησε με ταχύτητα για το λιμάνι Κυλλήνης, ενώ ο καπετάνιος είχε ειδοποιήσει το Σταθμό Κυλλήνης, λιμενικοί του οποίου ειδοποίησαν με τη σειρά τους ασθενοφόρο. Ο ένας από τους ενήλικες ναυαγούς είχε «πιεί» αρκετό νερό και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες, για να ανακτήσει τελικά τις αισθήσεις του, ενώ ο άλλος ενήλικας και το παιδί είχαν υποστεί σοκ. Στο Λιμάνι της Κυλλήνης τους παρέλαβε ασθενοφόρο που τους οδήγησε τελικά στο Νοσοκομείο Πύργου.

The post Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βαρκάδα για δυο άνδρες και ένα αγοράκι appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα