Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια το τριήμερο

Δείτε πώς θα κινηθεί ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες και ποια θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού

Παρασκευή

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νοτιά θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νοτιά.

Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί από το βράδυ στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

θερμοκρασία:

χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρειας χωράς.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Κυριακή

Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χωρά νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Χιονιά στα ορεινά και πρόσκαιρα στα βόρεια ημιορεινά. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιά δυτικοί πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή πτώση.

The post Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια το τριήμερο appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα