Προς επιστροφή τα ελληνικά καλλιστεία

Τα πανελλήνια καλλιστεία επιστρέφουν δριμύτερα και μάλιστα, με τη δυναμική παρέμβαση ενός Αραβα επιχειρηματία!

Πρόκειται για τον Άραβα μεγιστάνα Ρασίντ αλ Μαχτούπ ο οποίος μετά από συμφωνία που έκανε με τον Βασίλη Πρεβελάκη θα είναι πλέον ο αντιπρόσωπος του θεσμού Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ και αναμένεται να φέρει ξανά την παλιά άιγλη των καλλιστείων…

Ο Ρασίντ αλ Μαχτούπ δραστηριοποιείται στο Λονδίνο και πλέον θα έχει υπό την εποπτεία του τις φιναλίστ και εστεμμένες των καλλιστείων.

Όπως αναφέρει

ρεπορτάζ της Espresso, μάλιστα, ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια είχε παντρευτεί την Playmate 2011, Αφροδίτη Μπάρμπα, με την οποία απέκτησαν ένα κοριτσάκι.

Τα καλλιστεία, λοιπόν, επιστρέφουν και θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο (μεταξύ 3 και 10 του μήνα) με τη συνεργασία γνωστών εκπροσώπων της ελληνικής μόδας, όπως είναι ο Νίκος Βόγλης του πρακτορείου μοντέλων Prestige και ο σχεδιαστής μόδας Πάνος Ζήνας.

Όπως όλα δείχνουν και δεδομένου ότι γίνονται συζητήσεις και με άλλα καταξιωμένα πρόσωπα της μόδας και του μόντελινγκ, στα επόμενα καλλιστεία αναμένεται να δούμε κάτι διαφορετικό και πιο λαμπερό απ΄ότι στο παρελθόν…

The post Προς επιστροφή τα ελληνικά καλλιστεία appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα