Πελετίδης: Αρνητικός ο Σκουρλέτης στην μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων

Αρνητικά απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, στο αίτημα του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη,για την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Αυτό ανέφερε ο κ. Πελετίδης, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε την Τρίτη με οκταμηνίτες παρατασιούχους, εργαζόμενους στα κοιμητήρια.

Στην συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι, Διονύσης Πλέσσας και Παύλος Στάμος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για την συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη και τα συνολικά αιτήματα που τέθηκαν και αφορούν τους εργαζόμενους του Δήμου, την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Ο Υπουργός απάντησε αρνητικά στο σύνολο των αιτημάτων.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους, μέσα από το Σωματείο τους, με οργανωμένο και συντονισμένο αγώνα, να απαιτήσουν μόνιμη σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Να δώσουν απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης Συριζα-Ανελ.
Να συμμετέχουν μαζικά στην πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη.

Αύριο Τετάρτη 13 Δεκέμβρη, ο Δήμαρχος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι Αντιδήμαρχοι θα έχουν συναντήσεις με τους εργαζόμενους στο Δήμο, στη ΔΕΥΑΠ και στους Οργανισμούς μπροστά στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. ΔΕΥΑΠ: 7.00
2. Αυτεπιστασία-Ηλεκτροφωτισμός: 7.15
3. Πράσινο: 7.30
4. 8ο Παιδικός Σταθμός (πίσω από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας): 10.00
5. 1ος Παιδικός Σταθμός (Αρχή τριών ναυάρχων): 11.00
6. Διοικητικές και Οικονομικές υπηρεσίες Δήμου Πατρέων: 9.30
7. Πρόνοια : 9.30
8. Μιαούλη (Γκαράζ Δήμου): 11.00
9. Β’ Κοιμητήριο: 11.30
10. ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ: 14.30
11. ΚΔΑΠ ΜΕΑ Άμπετ Χασμάν: 15.30

Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα Σωματεία των Μονίμων Υπαλλήλων του Δήμου, το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Αχαΐας, το Σωματείο Καθαριότητας, το Σωματείο Οδηγών, το Σωματείο Σχολ. Καθαριστριών».

The post Πελετίδης: Αρνητικός ο Σκουρλέτης στην μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα