Μύκονος: Τούρκος καπετάνιος θαλαμηγού τραυματίστηκε από προπέλα

Τούρκος καπετάνιος πολυτελούς θαλαμηγοί στον Πλατύ Γυαλο της Μυκόνου, τραυματίστηκε σοβαρά από προπέλα tender το οποίο…πέρασε από πάνω του μετά από πτώση στη θάλασσα και μετεφέρθη στο νοσοκομείο του νησιού των ανέμων. Το ατύχημα που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 33χρονος Τούρκος καπετάνιος της πολυτελούς θαλαμηγού με σημαία Μ. Βρετανίας που είχε αγκυροβολήσει ανοικτά της Μυκόνου, επιβιβάστηκε στο βοηθητικό σκάφος (tender) προκειμένου να μεταβεί στη Χώρα. Ξαφνικά και ενώ πλησίαζε στον Πλατύ Γυαλό, άγνωστο πώς, ο Τούρκος πέφτει απο το tender και βρίσκεται στη θάλασσα.

Απο την πτώση, το σκαφος περνάει απο πάνω του και η προπελα, βρίσκει την πλάτη του. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου. Ο τραυματίας, μετεφέρθη στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί του παρέσχεσαν τις πρώτες βοήθεις και του έκαναν ράματα.

Ο 33χρονος αν και εχει βαθιες πληγες στην πλατη απο την προπελα, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες εκτος κινδύνου ενω προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

The post Μύκονος: Τούρκος καπετάνιος θαλαμηγού τραυματίστηκε από προπέλα appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα