Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός των φορών έγινε και των μεσαζόντων

Ο πρωθυπουργός των φόρων αποδεικνύεται ότι είναι και πρωθυπουργός των μεσαζόντων, υποστήριξε πριν απο λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας με καληνύχτισε και έφυγε τρέχοντας. Εγώ κοιμήθηκα μια χαρά, αυτός έχει πολλούς λόγους να έχει χάσει τον ύπνο του». Τόνισε ότι ο ίδιος εγγυάται προσωπικά ότι η υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους,

η αλήθεια θα λάμψει και οι ευθύνες θα αποδοθούν.

Αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ να κληθούν στην επιτροπή εξοπλισμών οι εμπλεκόμενοι, υπογράμμισε «φαντάζομαι αν κάποιος δεν έχει κάτι να κρύψει δεν έχει λόγο να μην δεχθεί το αίτημα».

«Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος είναι σφιχταγκαλιασμένοι σε σπιράλ τοξικότητας. Δεν είναι απλά σύμμαχοι, είναι οι δύο όψεις του ίδιοι απαξιωμένου νομίσματος», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Επανέλαβε ότι για το κόμμα του αυτή η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. «Θα επανέλθουμε σε αυτήν την ιστορία με κάθε τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή χθεσινή δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη ότι η κυβέρνηση είναι περήφανη για τα αντιπλημμυρικά έργα, ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι «μόνο και μόνο γι’ αυτή τη δήλωση ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να τον στείλει σπίτι του» και έκανε λόγο για «μνημείο θράσους αναισθησίας και προκλητικότητας».

Προανήγγειλε ότι εντός της εβδομάδας θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής που έχει συγκροτήσει η ΝΔ για τη διερεύνηση των αιτιών τωνκαταστροφών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Για την οικονομία και με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού υποστήριξε ότι η διέξοδος από την κρίση που διαφημίζει η κυβέρνηση είναι για την πλειονότητα των πολιτών μία εικονική πραγματικότητα.

The post Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός των φορών έγινε και των μεσαζόντων appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα