ΗΠΑ: Σύμβουλος ιδιωτικού σχολείου είχε σχέση με 16χρονο μαθητή

Σχέση με 16χρονο μαθητή είχε συνάψει η Kenleigh Prendergast, σύμβουλος στο Spartanburg Day School, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, η μάλιστα λάμβανε το ποσό των 20.000 δολαρίων ετησίως για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Η σχέση της νεαρής συμβούλου, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστό το σκάνδαλο, μετά από καταγγελία, στο συμβούλιο

του Spartanburg Day School.

Η σύμβουλος ομολόγησε ότι ήρθε σε επικοινωνία, με όλους τους πιθανούς τρόπους, με το μαθητή μέσω Facetime και συνευρίσκονταν τόσο κατά τη διάρκεια της τακτικής επαφής που είχε στο γραφείο της, στο σχολείο, στο πλαίσιο της ιδιότητάς της, όσο και στο σπίτι της.

Η Kenleigh Prendergast προσελήφθη τον Αύγουστο του 2017 με εξαιρετικές συστάσεις. Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, ωστόσο, απολύθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία με κατηγορίες για σύναψη σεξουαλικής σχέσης με ανήλικο.

Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη σύμβουλος να είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους μαθητές.

The post ΗΠΑ: Σύμβουλος ιδιωτικού σχολείου είχε σχέση με 16χρονο μαθητή appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα