Ιωάννινα: Οι ληστές μαγείρεψαν και έφαγαν στα σπίτια που διέρρηξαν

Άνετοι, σαν να ήξεραν ότι δεν κινδύνευαν να συλληφθούν, ήταν οι θρασύτατοι κακοποιοί που επιδόθηκαν σε μπαράζ διαρρήξεων στην κοινότητα Πέτρα του Ζαγορίου Ιωαννίνων και δεν δίστασαν να… μαγειρέψουν και να το γλεντήσουν στα σπίτια που εισέβαλαν!

Ίσως, μάλιστα, να… κοιμήθηκαν σε ένα από αυτά, όπου βρέθηκε ένα μπουφάν που δεν ανήκει στους ενοίκους! Αρχικά, το πρωί της Δευτέρας διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει διάρρηξη σε ένα σπίτι στην άκρη του χωριού και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που έκανε επιτόπια έρευνα και αποχώρησε. Όμως, οι κακοποιοί ίσως βρίσκονταν ακόμη μέσα στο χωριό!

Τα ξημερώματα

της Τρίτης, διέρρηξαν το κοινοτικό γραφείο, το ιατρείο και την αίθουσα εκδηλώσεων, τα έκαναν «γης Μαδιάμ» και είναι άγνωστο τι έκλεψαν. Μετά, προσπάθησαν να παραβιάσουν τις πόρτες της εκκλησίας του χωριού, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν μέσα. Οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν τις διαρρήξεις και άρχισαν να αναζητούν μέσα στη νύχτα τους δράστες, αλλά εκείνοι είχαν γίνει άφαντοι.
Όχι και άπραγοι, όμως, αφού ώσπου να ξημερώσει διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο τουλάχιστον άλλα έξι σπίτια, σπάζοντας τα παντζούρια και τα τζάμια! Αφού άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια και έκλεψαν ό,τι βρήκαν, σε δυο από τα σπίτια έστησαν και… τσιμπούσι, όπως αποδείχθηκε από τα υπολείμματα φαγητού στις κατσαρόλες και τα άδεια μπουκάλια από μπύρες και κρασιά! Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στην περιοχή για νέες έρευνες το πρωί της Τρίτης, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ίχνη των δραστών.

The post Ιωάννινα: Οι ληστές μαγείρεψαν και έφαγαν στα σπίτια που διέρρηξαν appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα