pr:partners. The strategic Partner who makes it matter

Ο Picasso είπε κάποτε ότι για να μπορέσεις να αλλάξεις τους κανόνες στην τέχνη και να δημιουργήσεις καινούριους, πρέπει πρώτα να τους γνωρίζεις πολύ καλά. Η pr:partners μετράει 18 χρόνια εμπειρίας με επιτυχίες που την ‘ωρίμασαν’ και της δίδαξαν τους τρόπους να καλλιεργεί και να διατηρεί για τους πελάτες της σταθερές και παραγωγικές σχέσεις με το κοινό τους. Φέτος, η εταιρεία, πλήρως ανανεωμένη και ακόμη πιο ανταγωνιστική μας καλεί να την ακολουθήσουμε σε

μια πραγματικότητα όπου οι μεγάλες ιδέες do happen κι όπου το παιχνίδι της επικοινωνίας γίνεται συναρπαστικά ενδιαφέρον.

If you are going to do it… Make it right and make it last.

Η κάθε εκστρατεία μπορεί να γίνει εντυπωσιακή! Αρκεί όμως αυτό;

Με το νέο της μότο ‘Make it matter’, η εταιρεία επαναλανσάρει την κινητήριο δύναμη της. Την πεποίθηση ότι οι βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ εταιριών/ brands και των κοινών τους, δημιουργούνται με στοχευμένες και συστηματικές πρακτικές, που μεταδίδουν ξεκάθαρα και δυνατά μηνύματα, αγγίζοντας την ουσία του ζητούμενου. Οτιδήποτε μένει στην επιφάνεια καταλήγει στην αφάνεια, γι’ αυτό και η εταιρεία αναζητεί διαρκώς τους τρόπους εκείνους που θα βελτιώσουν την εικόνα των πελατών της, αλλά και θα τους φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους.

Η φρεσκάδα και ο ενθουσιασμός της ομάδας της αντικατοπτρίζεται στα έντονα χρώματα, τη χειρόγραφη γραμματοσειρά, τα funky illustrations, αλλά και στα τολμηρά μηνύματα που εκπέμπει με τη νέα εικόνα της, στην ιστοσελίδα, το προωθητικό υλικό και κυρίως στη νοοτροπία που μοιράζονται τα στελέχη της.

Με αυτή τη φιλοσοφία που έχει πορευθεί, συνεχίζει και σήμερα κατάφερε να θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίχτες στην αγορά, με την ευχέρεια να αποτελεί μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων One-Stop-Shop.

One-Stop-Shop. Η ομάδα πίσω από την επιτυχία.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό της εταιρείας με επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, είναι η ομάδα της. 11 στελέχη με όρεξη και πείσμα να ξεπεράσουν τις παραδοσιακές πρακτικές δημοσίων σχέσεων, εφαρμόζοντας καινούριες μεθοδολογίες και τακτικές. Καθένας με ξεχωριστή εξειδίκευση στον τομέα του, συμπληρώνουν δυναμικά το παζλ της επικοινωνίας, χαρίζοντας στην εταιρεία το πλεονέκτημα να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των πελατών της με την ικανότητα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το φάσμα των Δημοσίων Σχέσεων. Πλαισιωμένη από 30 ακόμη έμπειρα και δημιουργικά στελέχη από τις αδελφικές της εταιρείες Partners Y&R και Byte Digital Agency, η pr:partners αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη για την κάθε εταιρεία/ οργανισμό που θέλει να ξεχωρίσει.

Το ξεχωριστό know- how και το διαφορετικό expertise των μελών της, είναι αυτό που την έφερε σήμερα ψηλά στις προτιμήσεις μεγάλων εταιριών και brands στην Κύπρο και αυτό, που εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιο της με αξιόλογες συνεργασίες.

Προσφερόμενες υπηρεσίες:

Media Relations &PublicityBuilding Relationships &LobbyingBrand CommunicationBrand Positioning and Strategic PlanningBrand Identity DevelopmentEvent ManagementIntegrated Communications CampaignsCorporate Public RelationsCorporate Social Responsibility/SustainabilityCrisis ManagementInternal Communication ProgramsDigital PR &Social Media CommunicationsCelebrity Endorsement &Trendsetting strategies.

Make it as it should be…

Η εταιρεία έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της με τις πιο πρόσφατες να αφορούν το grand opening της αμερικανικής μπράντας Forever 21, τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της Cyta, το επίσημο λανσάρισμα της Shell στην Κύπρο, την προώθηση των προϊόντων Εύρηκα με αποκορύφωμα το Charity Fashion Show με το Eureka Massalias Secrets, την επικοινωνία της παγκόσμιας εκστρατείας #st_art με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες για το Armani Exchange, ενώ η εταιρεία διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με έντονη και δυναμική παρουσία σε όλα τα μεγάλα events της χώρας για λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου. Στο χαρτοφυλάκιο της έχει προστεθεί και ο CIPA (Cyprus Investment Promotion Agency), που της εμπιστεύεται τη διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων. Η pr:partnes κατάφερε τα Χριστούγεννα του 2016, να κερδίσει ένα ποσό πέραν το 50.000 ευρώ, για το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά, με τη μεγάλη διοργάνωση της εκδήλωσης «Φτιάξε το δικό σου παραμύθι» που μάγεψε το κοινό της Κύπρου με την πρωτοτυπία του, ενώ μονοπώλησε το ενδιαφέρον αρκετές ημέρες και μετά την ολοκλήρωσή του.

Η pr:partners συνεχίζει να δημιουργεί και να εφευρίσκει νέα κανάλια επικοινωνίας. Τώρα, 18 ετών, στο άνθος των προσδοκιών της παρουσιάζεται πλήρως ανανεωμένη και έτοιμη να κατακτήσει νέα εδάφη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη εταιρία και τις υπηρεσίες που προσφέρει, αξίζει να επισκεφτείτε το νέο website της εταιρίας: www.prpartners.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα