Δούρου: Βολική για όλους η απλή αναλογική -Αιχμές για ΥΠΕΣ, ΝΔ

«Να δώσουμε τη μάχη για να έχουμε γνήσια αποτύπωση της ψήφου των δημοτών μας», ζήτησε από το βήμα του κοινού συνεδρίου ΚΕΔΕ- και ΕΝΠΕ η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Και πρόσθεσε με έμφαση: «Μπορούμε εμείς στην Αυτοδιοίκηση να κερδίσουμε πριν από τα κόμματα την τοπική Δημοκρατία».

Νωρίτερα η περιφερειάρχης Αττικής αφού είχε θυμίσει ότι τη δεκαετία του ’50 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήθελε την απλή αναλογική και ο Γεώργιος Παπανδρέου όχι, είχε τονίσει ότι: «η ιστορία της απλής αναλογικής

είναι πολύ βολική για όλους αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε σήμερα με όρους 50. Είναι εξαιρετικά βολική για την αδράνεια που έχει επιδείξει το υπουργείο Εσωτερικών για τις αλλαγές που απαιτούνται στην Αυτοδιοίκηση», είχε προσθέσει.

Παράλληλα άφησε αιχμές και για τη ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χθες (σ.σ. Βορίδης) είπε ψηφίστε εμάς και όλα αυτά που λέει η κυβέρνηση δεν θα γίνουν. Έχουμε εμείς κύριε Μητσοτάκη ανάγκη από τέτοια αντιπολίτευση που το μόνο που λέει ότι εμείς θα καταργήσουμε αυτά που κάνει η κυβέρνηση;», κατέληξε η κ. Δούρου.

The post Δούρου: Βολική για όλους η απλή αναλογική -Αιχμές για ΥΠΕΣ, ΝΔ appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα