Δ. Μαρκοπούλου-Μεσογαίας: Θετικές εξελίξεις για την ανέγερση Λυκείου στο Πόρτο Ράφτη

Τα τροποποιημένα οικονομικά και συμβατικά Τεύχη Δημοπράτησης του Έργου «2ο Λύκειο Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Πόρτο Ράφτη)», ιδίου προϋπολογισμού 5.870.000 € ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο των «Κτιριακών Υποδομών», στην 153η Συνεδρίασή του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Μαρκοπούλου-Μεσογαίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου: «Ο Διευθύνων Σύμβουλος των «Κτιριακών Υποδομών», κος Βασίλειος Καραγιάννης, εξουσιοδοτήθηκε, ώστε να ορίσει την ημερομηνία της Δημοπράτησης, να εγκρίνει τους όρους και να υπογράψει την

διακήρυξη του Έργου.

Για τον σκοπό αυτό και για να αποτραπεί, όπως και καταφέραμε, οποιαδήποτε πιθανότητα καθυστέρησης, ακόμη και απένταξης του έργου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κος Άγγελος Ρούσης, καθώς και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κος Σωτήρης Μεθενίτης, επανειλημμένα απευθύνθηκαν το τελευταίο τρίμηνο τόσο προφορικώς, όσο και εγγράφως στις «Κτιριακές Υποδομές», προκειμένου να τεθεί η δημιουργία του νέου Σχολείου, σε άμεση προτεραιότητα.

Δεδομένου ότι το νέο αυτό Σχολείο, θα αποτελέσει την μεγαλύτερη Σχολική Κτιριακή Ανέγερση των τελευταίων τριάντα ( 30 ) ετών στον Δήμο Μαρκοπούλου, απαντώντας στο πάγιο αίτημα στέγασης του Λυκείου Πόρτο Ράφτη, η θετική αυτή εξέλιξη – η οποία ουσιαστικά, θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών – έρχεται να δικαιώσει την συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και ασφαλώς, να πιστοποιήσει για άλλη μια φορά την συνέπεια, ανάμεσα σε λόγια και έργα!»

The post Δ. Μαρκοπούλου-Μεσογαίας: Θετικές εξελίξεις για την ανέγερση Λυκείου στο Πόρτο Ράφτη appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Θετικές, Λυκείου, Πόρτο Ράφτη,markopoulou-mesogaias, thetikes, lykeiou, porto rafti