Το σουαρέ της Eurolife με Σαρηγεωργίου, Watsa, Στουρνάρα, Καραβία, Πατέλη και Άδωνι

Όλος ο καλός κόσμος του χρηματοπιστωτικού και ασφαλιστικού κλάδου με υπουργούς, επόπτες και συμβούλους της κυβέρνησης. 

«Σουαρέ» οργάνωσε η διοίκηση της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife ERB με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Σαρηγεωργίου, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. Παρών στην εκδήλωση ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, ο επιχειρηματίας Prem Watsa από τον Καναδά, ο οποίος έρχεται συχνά στη χώρα αφού οι επενδύσεις που έκανε πήγαν και καλά αλλά και άσχημα (Eurobank). Εκεί και ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας.
Καλεσμένος και ο επόπτης του κλάδου τόσο των τραπεζών όσο και των ασφαλιστικών εταιρειών, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Από το σουαρέ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο αρμόδιος υπουργός για θέματα αγοράς και Ανάπτυξης - Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Άλεξ Πατέλη, τον σύμβουλο του πρωθυπουργό επί οικονομικών θεμάτων. Ο υπουργός, ανάρτησε ένα φωτογραφικό ενσταντανέ με θέα την Ακρόπολη στο τουίτερ.
Αν εσείς που διαμαρτύρεστε για τις προμήθειες στις τράπεζες και τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα των ασφαλιστικών εταιρειών και περιμένετε παρεμβάσεις της πολιτείας, τότε οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, όπως κάνετε μέχρι τώρα αφού οι αρμόδιοι δεν προλαβαίνουν. Προέχουν επενδύσεις, ανάπτυξη, κερδοφορία, όχι εποπτεία (ξέχασαν πάντως να καλέσουν το Λιανό της Επιτροπής Ανταγωνισμού).

Keywords
Τυχαία Θέματα