Στρατηγική συνεργασία interworks.cloud και ThreatDown by Malwarebytes

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, η interworks.cloud θα προωθεί την λύση ThreatDown στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας την προμήθεια και την υποστήριξη των αντίστοιχων αδειών λογισμικού.

H interworks.cloud ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Malwarebytes, παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν

ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση και διείσδυση της ολοκληρωμένης λύσης κυβερνοασφάλειας ThreatDown σε επιχειρήσεις και σε οργανισμούς.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, η interworks.cloud θα προωθεί την λύση ThreatDown στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας την προμήθεια και την υποστήριξη των αντίστοιχων αδειών λογισμικού.

Η οικογένεια προϊόντων ThreatDown είναι ιδανική για την προστασία οργανισμών και επιχειρήσεων που διαθέτουν περιορισμένους ανθρώπινους πόρους σε τμήματα και σε υποδομές ΙΤ, από τις κυβερνοεπιθέσεις.

Το χαρτοφυλάκιο λύσεων ThreatDown, που ονομαζόταν παλαιότερα Malwarebytes for Business, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξουδετέρωση απειλών, ενώ παράλληλα ενισχύει το IT, μέσω εύχρηστων, αποτελεσματικών τεχνολογιών όπως ο νέος πίνακας ελέγχου Security Advisor και τα πακέτα ThreatDown που συνδυάζουν τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την προστασία των οργανισμών από τις κακόβουλες επιθέσεις.

Το ThreatDown θωρακίζει επιχειρήσεις αποτελεσματικά από κάθε κακόβουλη απειλή, εύκολα, απλά και οικονομικά.

Σύμφωνα με την IDC, το 60% των οργανισμών μεσαίας αγοράς έχουν μόνο 1 έως 4 άτομα πλήρους απασχόλησης στο τμήμα πληροφορικής, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολες τις πολύπλοκες ενσωματώσεις, τις εγκαταστάσεις ή τη διαχείριση τεχνολογικών εργαλείων.

Το ThreatDown απλοποιεί τη σύνθετη ασφάλεια συνδυάζοντας τη βραβευμένη ανίχνευση και αποκατάσταση με γρήγορη ανάπτυξη και εύκολη τη πλοήγηση του χρήστη (UI) με έναν agent και μια κονσόλα για την προστασία ατόμων, συσκευών και δεδομένων μέσα σε λίγα λεπτά.

Μιλώντας για την συνεργασία τους, ο Brian Kane, Senior Director Global Channels της Malwarebytes δήλωσε πως «είναι ιδιαίτερη χαρά που συνεργαζόμαστε με την interworks.cloud για να φέρουμε την υπηρεσία ThreatDown στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για μια λύση που αντικατοπτρίζει αυτό που παρέχουμε στους πελάτες μας — ισχυρή ασφάλεια τερματικού σημείου που μειώνει τα επίπεδα απειλών, χωρίς να διακόπτει τις εργασίες, ενώ παραμένει εξαιρετικά εύχρηστη» .

"Το ThreatDown", συνέχισε, "έχει να κάνει με τη μείωση της επιφάνειας της επίθεσης καθώς και τη μείωση του κόστους. Γνωρίζουμε ότι η κυβερνοασφάλεια μπορεί να είναι περίπλοκη. Στόχος μας είναι να αφαιρέσουμε την πολυπλοκότητα για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, ώστε να νιώθουν ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι έχουν έναν αξιόπιστο ειδικό στο πλευρό τους".

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Chief Commercial Officer της interworks.cloud υπογράμμισε "Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με την Malwarebytes, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της κυβερνοασφάλειας. Η συνεργασία μας αντιπροσωπεύει τη συνάντηση δύο κορυφαίων εταιρειών που δεσμεύονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας λύσεις ασφάλειας στον ψηφιακό κόσμο. Με αφοσίωση στην απλότητα και την αποτελεσματικότητα, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας μια ασφαλή και εύχρηστη εμπειρία. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και την ανάπτυξη, προωθώντας την κυβερνοασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο και προσφέροντας εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια των δικτύων και των επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο."

Βελτιωμένη, απλοποιημένη ασφάλεια

Το χαρτοφυλάκιο ThreatDown βασίζεται στη βραβευμένη λύση Endpoint Detection and Response (EDR) και στην υπηρεσία Managed Detection and Response (MDR) της εταιρείας.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η υπηρεσία του Συμβούλου Ασφαλείας (Security Advisor) που περιέχεται στο εν λόγω χαρτοφυλάκιο λύσεων. Ο Σύμβουλος ασφαλείας αναλύει την κυβερνοασφάλεια ενός οργανισμού και δημιουργεί μια βαθμολογία με βάση αυτά που βρίσκει, φωτίζοντας τα κενά στην άμυνα και παρέχοντας δραστικές συστάσεις για βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Πλεονεκτήματα από τη χρήση του ThreatDown

Οι χρήστες beta είδαν περίπου 10% αύξηση στη βαθμολογία ασφαλείας τους συνολικά, κάτι που ισοδυναμεί με μετρήσιμες βελτιώσεις στις δυνατότητες πρόληψης και αποκατάστασης.

Οι χρήστες δημιούργησαν περισσότερες σαρώσεις στο περιβάλλον τους και εφάρμοσαν πιο ισχυρές πολιτικές για να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο θεμέλιο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Keywords
Αναζητήσεις
stratigiki-synergasia-interworkscloud-kai-threatdown-by-malwarebytes.htm
Τυχαία Θέματα