Πάνος Καμμένος: Πλέον θεωρεί τον Τραμπ επικίνδυνο

Όλα άλλαξαν στις ΗΠΑ, μετά την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο και τις αιματηρές συμπλοκές, και μαζί άλλαξε και ο... Πάνος Καμμένος.

Δηλωμένος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζεται πλέον να κάνει μια δήλωση μεταμέλειας και να αποχωρεί οικειοθελώς από το "κλαμπ" των θαυμαστών του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου.

Τώρα, ο κ. Καμμένος θεωρεί "επικίνδυνο"

τον Τραμπ και δικαιώνει στην Νάνσι Πελόζι που ζήτησε να απομακρυνθεί από την προεδρία ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος και να αναλάβει για τις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων από τον Τζο Μπάιντεν, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

"Η Πελόζι έχει δίκιο, στήριξα τον Τραμπ αλλά πλέον είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη δεν μπορεί πλέον μετά τα χθεσινά να κατέχει τους κωδικούς ενεργοποίησης των πυρηνικών" γράφει τώρα στο Twitter σαφώς μεταμελημένος ο Πάνος Καμμένος.

Όταν υποστήριξε τον Τραμπ

Για την ιστορία να θυμίσουμε μόνο μια από τις δηλώσεις υποστήριξης του Πάνου Καμμένου στον Ντόναλντ Τραμπ, πριν από τρία χρόνια στον ΑΝΤ1. Είχε πει ότι υποστηρίζει τον Τραμπ, εκτιμώντας ότι οι Ελληνοαμερικανοί που βρίσκονται δίπλα του, θα βοηθήσουν όσο μπορούν τη χώρα μας, ενώ εξήρε τη θέση Τραμπ ότι δεν είναι εχθρός η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία.

"Βεβαίως και είμαι υποστηρικτής του Τραμπ, όπως είναι και οι περισσότεροι Ελληνες. Και χαίρομαι που δίπλα του βρίσκονται ελληνικής καταγωγής Αμερικανοί, ορθόδοξοι που είναι διατεθειμένοι, αν χρειαστεί, να βοηθήσουν την Ελλάδα", είχε πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα