Ουκρανία: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι η Ρωσία «επιβράδυνε τον ρυθμό της επίθεσης»

"Οι Ρώσοι κατακτητές επιβράδυναν τον ρυθμό της επίθεσης, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να σημειώσουν νίκες σε κάποιες περιοχές", επεσήμανε το γενικό επιτελείο στρατού της Ουκρανίας.  

Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ρωσία "επιβράδυνε τον ρυθμό της επίθεσης" κατά την πέμπτη ημέρα της εισβολής στη χώρα και ενόψει των συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας στη Λευκορωσία αργότερα μέσα στην ημέρα.

"Οι Ρώσοι κατακτητές επιβράδυναν

τον ρυθμό της επίθεσης, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να σημειώσουν νίκες σε κάποιες περιοχές", επεσήμανε το γενικό επιτελείο στρατού της Ουκρανίας.

Στη Γόμελ οι διαπραγματεύσεις

Στα σύνορα Λευκορωσίας - Ουκρανίας στην πόλη Γόμελ, αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κρατάει ««μικρό καλάθι» για τις διαπραγματεύσεις.

«Θα είμαι ειλικρινής, όπως πάντα. Δεν πιστεύω πραγματικά στο αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, αλλά ας προσπαθήσουν ώστε αργότερα να μην υπάρχει ούτε ένας πολίτης της Ουκρανίας που να αμφιβάλλει ότι εγώ, ως πρόεδρος, προσπάθησα να σταματήσω τον πόλεμο, όταν υπήρχε μια ακόμη και μικρή ευκαιρία», δήλωσε ο Πρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα