ΟΤΕ: Νέα βελτιωμένη πρόταση για τις διοργανώσεις της UEFA

Tι ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Μιχάλης Τσαμάζ

Βελτιωμένη προσφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των διοργανώσεων ποδοσφαίρου Champions League, Europa League και Confederations League της περιόδου 2024-2027 κατέθεσε ο ΟΤΕ

στην ΤΕΑΜ σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Μιχάλης Τσαμάζ, σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσαμάζ ανέφερε ότι πλέον ο όμιλος περιμένει την απόφαση της TEAM για την ανάθεση και επιβεβαίωσε ότι ήδη ο ΟΤE έχει καταθέσει νέα προσφορά διεκδικώντας ολόκληρο το «πακέτο», με στόχο την περεταίρω ενδυνάμωση του αθλητικού του περιεχομένου και την αύξηση των συνδρομητών του.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο οι διεκδικητές του Champions League οι οποίοι κατέθεσαν προσφορά στις 5 Δεκεμβρίου ήταν οι Cosmote TV, Mega και AΝΤ1. Σήμερα τα δικαιώματα διαθέτει ο ΟΤE, μαζί με την Alter Ego (Mega Channel), με την τελευταία να έχει το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη, που διεξάγεται στο Champions League.

Yπενθυμίζεται πως το 2023, ο ΟΤΕ επέκτεινε περαιτέρω την πελατειακή του βάση στις υπηρεσίες τηλεόρασης, καταγράφοντας αύξηση 5,5% σε σχέση με το 2022, φτάνοντας τους 678 χιλιάδες συνδρομητές. Ο ΟΤΕ σημείωσε ένα ακόμα θετικό τρίμηνο, καταγράφοντας 13 χιλιάδες καθαρές νέες προσθήκες, χάρη στην πλατφόρμα streaming και στο πλούσιο αποκλειστικό περιεχόμενο. «Ο ΟΤΕ θα συνεχίσει να αξιοποιεί το πλούσιο περιεχόμενο του, ιδίως το αθλητικό, τις ταινίες και σειρές, επωφελούμενος από την υψηλότερη πιστότητα των πελατών» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση ενώ ο κ. Τσαμάζ στην τηλεδιάσκεψη έκανε αναφορά και στον νόμο για την πειρατεία, που αναμένεται. Το πρόβλημα φαίνεται πως ξεπερνά τις 500.000 συνδέσεις και αν αντιμετωπιστεί λογικά θα οδηγήσει σε νέα αύξηση της συνδρομητικής βάσης των νόμιμων παρόχων.

Keywords
Αναζητήσεις
ote-nea-veltiomeni-protasi-gia-tis-diorganoseis-tis-uefa.htm
Τυχαία Θέματα