Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε από τη Βέροια για πρώτη φορά το ψηφιακό φροντιστήριο

Η ΝΔ είναι η μοναδική εκλογική δύναμη που μιλάει για την Ευρώπη, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει ευρωεκλογών.

Μήνυμα συσπείρωσης της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε κατοίκους της Κατερίνης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική εκλογική δύναμη που

μιλάει για την Ευρώπη, έχοντας ως μοναδικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών: «Όχι αφηρημένη διαδικασία αφορά τον καθένα ξεχωριστά η ΝΔ είναι η μόνη που μιλάει για την Ευρώπη δεν έχουν άποψη, σχέδιο, θέσεις, κύρος, διαπραγματευτική δυνατότητα έχουν μια μόνιμη γκρίνια να είναι πιο αδύναμη θέλουν η ΝΔ» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο, κανείς δεν θα καπηλευτεί τις σχέσεις μας με την πίστη και την Ορθοδοξία, ήταν το μήνυμα του Πρωθυπουργού. «Χριστιανόμετρο δεν υπάρχει. Τις σχέσεις μας με την πίστη και την ορθοδοξία δεν θα τις καπηλευτεί κανείς» είπε χαρακτηριστικά.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική σοβαρή πατριωτική δύναμη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη όχι στα λόγια διπλωματία σοβαρή δεν κανείς με φωνές και κορόνες αλλά με αυστηρές διαπραγματεύσεις. 15.000 πολίτες ψήφισαν στην Πιερία κόμματα στα δεξιά της ΝΔ. Να αναλογιστούν αν δικαίωσαν τις προσδοκίες ή πολιτικά εξαπατήθηκαν».

Στην Ημαθία περιοδεύει σήμερα ο πρωθυπουργός και αυτή την ώρα επισκέπτεται τη Βέροια όπου και παρουσίασε για πρώτη φορά το Ψηφιακό Φροντιστήριο, σε ένα σχολείο, σε ορεινό χωριό της περιοχής μαζί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Στόχος του ψηφιακού φροντιστηρίου είναι η παιδεία σε μαθητές που μένουν σε απομονωμένες περιοχές ή από οικογένειες που ενδεχομένως να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα για φροντιστήριο και έτσι να μπορούν με αυτό τον τρόπο να αποκτήσουν τις γνώσεις όπως γίνεται με το φυσικό δάσκαλο, κάτι το οποίο θα είναι και δωρεάν

«Συντελείται μια επανάσταση στον χώρο της παιδείας», είπε χαρακτηριστικά πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες, ενώ αναφέρθηκε και στα κονδύλια του ταμείου ανάκαμψης, καθώς το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους και δεσμεύτηκε ό,τι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την προσπάθεια, όπως είπε, «η εκπαίδευση να κάνει ένα άλμα στο μέλλον».

Επιπλέον στο κρίσιμο θέμα της ακρίβειας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται την προσεχή Δευτέρα να σταλεί επιστολή από τον πρωθυπουργό στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τις πολυεθνικές και την τιμολογιακή τους πολιτική, καθώς ο πρωθυπουργός ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και του επόμενου πενταετούς κύκλου που ανοίγουν οι εκλογές αυτές στην Ευρώπη, μεταφέρει την μάχη κατά της ακρίβειας και στις Βρυξέλλες.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπό κατασκευή Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με Αναπηρία ενώ η σημερινή του περιοδεία θα καταλήξει με ομιλία του στις 6 το απόγευμα στα Γιαννιτσά.

Keywords
Αναζητήσεις
o-prothypourgos-parousiase-apo-ti-veroia-gia-proti-fora-to-psifiako-frontistirio.htm
Τυχαία Θέματα