Νobu Hotel: Πρεμιέρα με αέρα Χόλυγουντ την άνοιξη στη Σαντορίνη

Για το νέο έτος η αλυσίδα ετοιμάζει πάνω από καινούργια έξι ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. 

Μετά από πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει σε αναγνωριστικό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου η αλυσίδα Nobu να ανοίξει ξενοδοχείο και στην Ελλάδα, με ύψος επένδυσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 6 εκατ. ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ώρες από τα Social media της αλυσίδας, όπου και δημοσιεύθηκε και σχετικό promo video,

το brand lifestyle ξενοδοχείων Nobu Hospitality που ιδρύθηκε το 1994 από τον περίφημο Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον παραγωγό ταινιών Μέιρ Τέπερ, θα ανοίξει για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο νησί της Σαντορίνης την άνοιξη του 2022.

Το Nobu Hotel and Restaurant Santorini θα είναι ένα μπουτίκ ξενοδοχείο στις νοτιοανατολικές ακτές της Σαντορίνης, το οποίο θα περιλαμβάνει ενυπόγραφο Nobu Restaurant, σπα, κέντρο γυμναστικής, πισίνα υπερχείλισης διπλού επιπέδου και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, προσφέροντας πανοραμική θέα στη Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος από την ορεινή τοποθεσία του στο Ημερβίγλι.

Θα βρίσκεται, δε, 10 λεπτά οδικώς από την Οία και 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σε σχέση με το επιχειρηματικό μέρος της συμφωνίας, η Nobu Hospitality υπέγραψε τις προηγούμενες ημέρες μακροχρόνια συμφωνία διαχείρισης με την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών ακινήτων MonteRock International (MRI), στης οποίας το portfolio περιλαμβάνονται συνεργασίες με άλλα γνωστά brands σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως το Nammos στη Μύκονο και το Ντουμπάι, το Coya στη Μύκονο κλπ.

Αξιοποιώντας τη φήμη του σεφ Nobu Matsuhisha και του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η αλυσίδα Nobu, σε λιτή, αλλά πολυτελή λογική, αποτελώντας έναν συνδυασμό της σύγχρονης φιλοξενίας και τον απλών γραμμών της Ιαπωνικής παράδοσης, διανύει το 28ο έτος λειτουργίας της και το κατάλυμα στη Σαντορίνη αποτελεί το 26ο ξενοδοχείο της ανά τον κόσμο, μετά από σχετικές επιχειρήσεις σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Μαρμπέλα, το Μαλιμπού, το Μαιάμι, η Βαρκελώνη κ.ά.

Για το 2022, εξάλλου, η αλυσίδα, εκτός από τη Σαντορίνη, ετοιμάζει νέα ξενοδοχεία στο Ριάντ, στο Μαρακές, στη Ρώμη, στο Σαν Σεμπαστιαν, στο Αμβούργο, αλλά και στο Τελ Αβιβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα