Νίκος Δρανδάκης: Στην βιοτεχνολογία το νέο εγχείρημα του «Mr. Beat»

Ποιο είναι το αντικείμενο της Sync.

Στον τομέα της βιοτεχνολογίας και συγκεκριμένα στις συσκευές που συνδέονται με το σώμα μας και πραγματοποιούν μετρήσεις θα δραστηριοποιείται τελικά η Sync, το νέο εγχείρημα του Νίκου Δρανδάκη.

H Sync είναι μια εταιρεία βιομετρήσεων (biotracking) που βοηθά τον κόσμο να καταλάβει το πως αντιδρά το σώμα του στις

καθημερινές του συνήθειες και τον βοηθά να προσαρμόσουν αυτές τις συνήθειες για να βελτιώσει την υγεία του. "Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον καθένα να βελτιώσει τον μεταβολισμό του που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας της εποχής μας με εκατομμύρια ανθρώπους να υποφέρουν από Διαβήτη Τύπου 2, παχυσαρκία και άλλα προβλήματα”, γράφει ο κ. Δρανδάκης στο blog του.

Ειδικότερα, η Sync θα στέλνει στους πελάτες τους ένα μηχανισμό που θα παρακολουθεί συνεχώς τα επίπεδα σακχάρου (γλυκόζης) αυτού που το φοράει. Το μηχάνημα αυτό θα στέλνει δεδομένα στην εφαρμογή της Sync που θα έχει εγκαταστήσει ο χρήστης της υπηρεσίας στο κινητό του.

Καταγράφοντας τις διατροφικές του συνήθειες ο χρήστης της υπηρεσίας θα μπορεί να διαπιστώσει ποιες τροφές και ποτά επηρεάζουν περισσότερο τα επίπεδα σακχάρου του και να διαμορφώσει αντίστοιχα την δίαιτά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα