ΜΕΓΑ: Διπλή βράβευση στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς»

Δύο νέα, καινοτόμα προϊόντα που σχεδίασε η ΜΕΓΑ βραβεύτηκαν με το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς 2024».

Η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί διεθνώς έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμούς επιβράβευσης καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του ίδιου του καταναλωτικού κοινού

και συγκεκριμένα μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διενεργεί η Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Σε μία λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet), παρουσία εκπροσώπων εταιρειών από όλους τους κλάδους του λιανεμπορίου, η ΜΕΓΑ βραβεύθηκε διπλά, καθώς δύο ακόμα προϊόντα της αναδείχθηκαν κορυφαία στις κατηγορίες τους με γνώμονα την καινοτομία τους και το όφελος που εξασφαλίζει για τον καταναλωτή, αλλά και για το περιβάλλον.

Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν είναι:

Εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS που αλλάζει χρώμα όταν τα χέρια έχουν καθαρίσει.

Με ειδική μέριμνα για τα παιδιά, η ΜΕΓΑ αφουγκράστηκε την ανάγκη εκμάθησης της σωστής πρακτικής πλυσίματος χεριών στα παιδιά, απαντώντας σε μια από τις πιο βασικές ανησυχίες όλων των γονιών.

Η μοναδικότητα του Εκπαιδευτικού Κρεμοσάπουνου ΜΕΓΑ Hygiene KIDS έγκειται στην πρωτοποριακή σύνθεσή του, που αλλάζει χρώμα από μπλε σε άσπρο, όταν τα χέρια έχουν καθαρίσει, βοηθώντας τα παιδιά να εντάξουν σωστές πρακτικές υγιεινής στην καθημερινότητά τους από μικρή ηλικία, με διασκεδαστικό τρόπο.

Μελετήθηκε ειδικά για τις ανάγκες του παιδικού δέρματος, εμπλουτισμένο με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, με γλυκερίνη και φυσικά εκχυλίσματα φρούτων. Προσφέρει απαλό καθαρισμό και αίσθηση ενυδάτωσης, ενώ έχει απίθανο άρωμα φρούτων, που τα παιδιά λατρεύουν. Δερματολογικά ελεγμένο, για σίγουρη και ασφαλή υγιεινή προστασία.

Σερβιετάκια EveryDay Natura με σχεδιασμό που σέβεται το περιβάλλον, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.

Οι περιβαλλοντικές προκλήσεις που αναδύονται καθημερινά, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη σχεδιασμού προϊόντων με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η EveryDay, αντιμετωπίζοντας κάθε νέα ανάγκη ως ευκαιρία για καινοτομία, παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις και ενσωματώνει στον σχεδιασμό των προϊόντων της πρωτοποριακά, καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Τα σερβιετάκια EveryDay Natura με κάλυμμα από 100% οργανικό βαμβάκι, εξ ολοκλήρου σχεδιασμό από βιοδιασπώμενα υλικά (απορροφητικός πυρήνας από φυτικές ίνες, αδιάβροχο κάτω κάλυμμα με βάση το άμυλο καλαμποκιού) και 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση υγιεινής που εξασφαλίζει άριστη ισορροπία αποτελεσματικότητας και σεβασμού στο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαμβάνει όλα τα οφέλη ενός άριστου προϊόντος ακολουθώντας ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.

Έτσι, συγκεντρώνουν όλη την αγνότητα της φύσης σε ένα σερβιετάκι, εξασφαλίζοντας παράλληλα αξεπέραστη αποτελεσματικότητα με τη σφραγίδα ποιότητας EveryDay, της Νο1 μάρκας γυναικείας υγιεινής στην Ελλάδα.

Οι παραπάνω διακρίσεις αποτελούν για τη ΜΕΓΑ πολύ σημαντική επιβράβευση, καθώς προέρχονται από τους ίδιους τους καταναλωτές, ενώ της δίνουν ισχυρό κίνητρο να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική καινοτομία, πιστή στο όραμά της για τη δημιουργία μίας ξεχωριστής πρότασης στην προσωπική υγιεινή.

Keywords
Αναζητήσεις
mega-dipli-vravefsi-sto-thesmo-proion-tis-chronias.htm
Τυχαία Θέματα