Κρητικός: Νέο κατάστημα στη Κόρινθο

Η Κρητικός εγκαινίασε σήμερα, 11 Μαρτίου το νέο της κατάστημα στην Κόρινθο, Περιάνδρου 78 και Παπανδρέου επεκτείνοντας το δίκτυο της στην περιοχή.

Στόχος, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι η κάλυψη των καθημερινών αναγκών των καταναλωτών με ανταγωνιστικές τιμές και δυνατές προσφορές σε όλα

τα είδη του νοικοκυριού.Στο νέο κατάστημα έχει εφαρμοστεί η νέα εταιρική εικόνα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογότυπου, αλλά και από τα παραδοσιακά μοτίβα στις συσκευασίες και τον διάκοσμο των παλαιών παντοπωλείων.

Στο νέο κατάστημα λειτουργούν τμήματα μαναβικής, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικού, καλλυντικού και προϊόντων οικιακής χρήσης!

Επίσης, οι καταναλωτές θα βρούν βρείτε και τη νέα σειρά προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας», τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που επιλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα από όλη τη χώρα και φέρουν το όνομα και το επώνυμο των παραγωγών που τα δημιούργησαν, ισχυροποιούν την εικόνα της αυθεντικότητας υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Έλληνα παραγωγό.

Επίσης υπάρχει συλλογή προϊόντων ‘’Επιλογή μου’’ με δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για την κάλυψη καθημερινών αναγκών

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα