Κρατήσεις σε ακτοπλοϊκά: Μια νέα online πλατφόρμα αλλάζει τα δεδομένα

Η theferries.com προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

O κλάδος των online κρατήσεων εισιτηρίων χαρακτηρίζεται από μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα στους κορυφαίους «παίκτες». Ειδικά στο κομμάτι της ακτοπλοΐας, εκεί όπου το ενδιαφέρον των καταναλωτών για προσιτές και αξιόπιστες προσφορές είναι σταθερά αυξημένο και φυσικά κορυφώνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η ζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια

είναι μεγάλη.

Η theferries.com ειδικεύεται στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, με γνώμονα την ικανοποίηση των ταξιδιωτών. Τα ταξίδια με πλοίο γίνονται πιο απλά από πότε, διότι η the ferries.com προσφέρει στους χρήστες μια σειρά καινοτόμων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, μέσω των οποίων μπορούν να οργανώσουν και να προετοιμάσουν το ταξίδι τους εύκολα και γρήγορα, έχοντας τη δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές και να βρουν την προσφορά εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους.

«Η theferries.com έχει πάντα στο επίκεντρο το συμφέρον και την απόλυτη ικανοποίηση των ταξιδιωτών», εξηγεί ο Θανάσης Καλόγηρος, CEO της εταιρείας. Όπως υπογραμμίζει, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες της πλατφόρμας όπως «την προβολή της ακριβούς -και όχι ενδεικτικής- τιμής του εισιτηρίου, την παροχή εξατομικευμένων προτάσεων, αλλά και την πρόσβαση σε εμπεριστατωμένες πληροφορίες για τους προορισμούς-λιμάνια», και συμπληρώνει πως «αυτή τη στιγμή καλύπτονται περισσότεροι από 200 προορισμοί, το σύνολο σχεδόν των ελληνικών νησιών με σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση, καθώς και λιμάνια του εξωτερικού».

Ας δούμε τα παραπάνω πιο αναλυτικά.

Ο ταξιδιώτης που επιλέγει την πλατφόρμα της theferries.com για να κάνει την κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του απολαμβάνει μια γρήγορη και φιλική ιστοσελίδα μέσα από την οποία μπορεί να οργανώσει εύκολα το ταξίδι του με πλοίο. Η πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης της theferries.com συγκεντρώνει και συγκρίνει όλες τις διαθέσιμες προσφορές για έναν συγκεκριμένο προορισμό. Το πλεονέκτημα της έναντι του ανταγωνισμού είναι ότι παρέχει την ακριβή τιμή του εισιτηρίου που ενδιαφέρει τον χρήστη -και όχι την ενδεικτική όπως είναι η συνήθης πρακτική σε άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες. Με τον τρόπο αυτό ο ταξιδιώτης βλέπει από την πρώτη στιγμή τι θα πληρώσει (pay what you see) και μέσα σε λίγα clicks μπορεί να ολοκληρώσει την κράτησή του δίχως να ανησυχεί για επιπλέον χρεώσεις.

Οι καινοτομίες της theferries.com δεν σταματούν εδώ. Η κράτηση ενός εισιτηρίου πολλές φορές αποδεικνύεται πιο περίπλοκη υπόθεση από όσο μπορεί αρχικά να πίστευε κάποιος. Άλλωστε, κάθε ταξίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και κάθε ταξιδιώτης τις δικές του προτιμήσεις. Η theferries.com κάνει τα ταξίδια με το πλοίο πιο απλά από ποτέ, διότι παρέχει στους χρήστες μια πολύ μεγάλη γκάμα κριτηρίων και φίλτρων αναζήτησης, προκειμένου κάθε επισκέπτης να λαμβάνει απόλυτα εξατομικευμένες προσφορές που καλύπτουν απόλυτα τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες.

Τέλος, η theferries.com καλύπτει περισσότερους από 200 προορισμούς-λιμάνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από Κυκλάδες και Επτάνησα μέχρι Σποράδες, Δωδεκάνησα, ΒΑ Αιγαίο και φυσικά Κρήτη, η theferries βρίσκει και συγκρίνει προσφορές για όλους τους αγαπημένους προορισμούς. Αυτό όμως που αναβαθμίζει την εμπειρία του επισκέπτη είναι το γεγονός ότι στο site μπορεί να βρει πλούσιες και αξιόπιστες πληροφορίες για τα λιμάνια αυτά και έτσι να διευκολυνθεί στην επιλογή του και να οργανώσει το ταξίδι του πιο γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεται άλλα sites ώστε να συλλέξει στοιχεία για τον τόπο που πρόκειται να επισκεφθεί.

Όπως σημειώνει ο κύριος Καλόγηρος: «Στόχος όλων μας στη theferries.com είναι σταδιακά ην πλατφόρμα να γίνει ένα one stop travel shop, το οποίο θα προσφέρει μια ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη και θα κάνει τα ταξίδια του πιο απλά από ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα