Κακοκαιρία "Φίλιππος": Με αλυσίδες πάνω από τα διόδια των Αφιδνών

Στην εθνική οδό από τα διόδια των Αφιδνών και πάνω η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η επέλαση του χιονιά στην Αττική ξεκίνησε και η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς.

Ήδη, από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης σε ισχύει είναι απαγόρευση της κυκλοφορίας για τα βαρέα οχήματα και τα μεγάλα φορτηγά και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, στην Αττική Οδό, στον περιφερειακό

Υμηττού και στον περιφερειακό Αιγάλεω ενώ η κίνηση των οχημάτων από τα διόδια των Αφιδνών γίνεται μόνο με αντιολισθιτικές αλυσίδες.

Στα διόδια των Αφιδνών, η Τροχαία επιτρέπει τη διέλευση μόνο των οχημάτων που έχουν αλυσίδες και ήδη έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από τα εκατοντάδες οχήματα που σταματάνε για να τοποθετήσουν οι οδηγοί τις αλυσίδες.

Εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό τον δρόμο, καθώς και αλατιέρες που ρίχνουν συνεχώς αλάτι στο οδόστρωμα μέχρι την Μαλακάσα όπου το ύψος του χιονιού στην εθνική οδό είναι μεγάλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα