ΙΝΤRAKAT: Συμφωνία με AMICROSS για κατασκευή ξενοδοχείων στη Μύκονο, 67 εκατ. ευρώ

Δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία "AMICROSS LTD" για κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο "Καλό Λιβάδι" Μυκόνου, προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ.

Δεσμευτική σύμφωνια με την εταιρεία "AMICROSS LTD" υπέγραψε η ΙΝΤRAKAT για την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο "Καλό Λιβάδι" Μυκόνου, προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία "ΙΝΤRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ" (δ.τ. "INTRAKAT") ανακοινώνει, ότι στις 25.11.2021 υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία "AMICROSS LTD" με τους βασικούς όρους για την κατασκευή συγκροτήματος ξενοδοχείων και βιλών στο "Καλό Λιβάδι" Μυκόνου , προϋπολογισμού 67.000.000 ευρώ".

Θυμίζουμε πως η Intracom Holdings (μητρική της Intrakat) είχε ανακοινώσει στις 18.10.2021 πως η κατά ποσοστό 82,64% θυγατρική της εταιρεία Intradevelopment υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία "Amicross Ltd" για την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία με την επωνυμία "Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%.

Όπως ανέφερε τότε, η Devenetco Ltd, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο "Καλό Λιβάδι" Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό όρους και αιρέσεις, προβλέπεται δε να λάβει χώρα έως τις 30.11.2021.

Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των €28.500.000. Το τελικό τίμημα θα καθορισθεί βάσει των όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία. Το επενδυτικό κοινό θα ενημερώνεται από την Intracom Holdings επί της πορείας της συναλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα