Η Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου ΕΠΕ μετονομάζεται σε «COSTAS PAPAELLINAS CONSUMER GOODS» το 2022

Η Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου ΕΠΕ, από το νέο έτος, θα ονομάζεται επίσημα COSTAS PAPAELLINAS CONSUMER GOODS, παραμένοντας μια ελληνική, οικογενειακή εταιρία, που αναπτύσσεται διαρκώς, τονίζει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

Η αλλαγή αυτή θεωρείται απαραίτητη, καθώς εκφράζει και συμβολίζει την εξέλιξη, το νέο όραμα και τον στρατηγικό προορισμό της για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς όφελος των πελατών της.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στις δραστηριότητες μας , προσθέτουν αξία σε ότι κάνουμε και επιτυγχάνουμε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Αναγνωρίζοντας πως πέρα από μετόχους, η εταιρία έχει κυρίως συνεργάτες, αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου. «Δέσμευσή μας ήταν και παραμένει πάντα η αντιπροσώπευση διεθνών οίκων με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, σε συνδυασμό με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές marketing και πωλήσεων για την προώθηση και διανομή τους», δηλώνει η εταιρία.

Ποια είναι η εταιρία Κώστας Α. Παπαέλληνας (Ελλάς) ΑΕΒΕ

Η εταιρία Κώστας Α. Παπαέλληνας (Ελλάς) ΑΕΒΕ είναι μια ελληνική εταιρία, μέλος του Ελληνικό-Κυπριακού Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1969. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και διακινεί ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά του Φαρμακείου, του Καταναλωτικού κλάδου (Οργανωμένη και Μικρή Λιανική) και του Νοσοκομείου. Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και έχει δεσμευτεί να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών της. Πέρα από την εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα, ο όμιλος εταιριών Κώστα Παπαέλληνα, δραστηριοποιείται και στην Κύπρο, με το όνομα Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα. Εκτός από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες του νησιού, ο Οργανισμός είναι επίσης και ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της κυπριακής αγοράς.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 ετών, ο όμιλος Εταιριών Κώστας Παπαέλληνας, έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό σε διάφορες κατευθύνσεις. Μέσω των επιτυχημένων στρατηγικών κινήσεων, όπως η απόκτηση νέων συνεργασιών, οι εξαγορές εταιριών, η εισαγωγή καινοτόμων διαδικασιών και ο σχηματισμός επιχειρηματικών συμμαχιών, ο όμιλος έχει καταφέρει να αυξήσει τον κύκλο εργασιών τους στο 20πλάσιο τα τελευταία 25 χρόνια (150Μ). Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα πάνω από 400 εργαζόμενους στην Κύπρο και 100 στην Ελλάδα.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα