Η PeopleCert Education υποδέχεται με δώρα τα Χριστούγεννα και το 2022

Οι φίλοι της PeopleCert Education στο Facebook και στο Instagram, απαντάνε σε ένα quiz με 3 απλές ερωτήσεις μέσω ενός σχολίου (comment) και συμμετέχουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα.

Η PeopleCert Education – o εκπαιδευτικός οργανισμός που σύστησε στην Ελλάδα τα Coding Bootcamps και ανάπτυξε εκπαιδευτικά

προγράμματα που στοχεύουν σε συνεχές skilling-reskilling-upskilling – υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα και το 2022 με ένα ξεχωριστό διαγωνισμό.

Οι φίλοι της PeopleCert Education στο Facebook και στο Instagram, απαντάνε σε ένα quiz με 3 απλές ερωτήσεις μέσω ενός σχολίου (comment) και συμμετέχουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα: 1 iPhone 13, 1 laptop ΗP Chromebook 14’’ και 5 υποτροφίες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 40 ωρών «Intro to Web Programming» της PeopleCert Education.

H Ελένη Νικολαΐδοu, VP Business & IT Product Development του PeopleCert Group και Managing Director της PeopleCert Education δήλωσε: «Ως σύγχρονος οργανισμός εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης οφείλουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα συμβάλλουμε στην εξάπλωση ενός συναισθήματος χαράς και ευεξίας τα φετινά Χριστουγέννων, τα δεύτερα που περνάμε εν μέσω πανδημίας. Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε αυτό τον διαγωνισμό, ο οποίος εστιάζει στην ανάδειξη της αξίας της τεχνολογίας. Συνδυάζουμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά δώρα, με πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας, που επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο του προγραμματισμού».

Περαιτέρω πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στους λογαριασμούς της PeopleCert Education στο Facebook και στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα