Η ΔΕΗ στήριξε για 2η χρονιά την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST Global - ΔΕΗ Team Greece
Για 2η συνεχή χρονιά η ΔΕΗ στήριξε υπερήφανα την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST® Global – ΔΕΗ Team Greece,
Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ρομποτικής, FIRST Global 2024, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ προηγήθηκε η εντυπωσιακή τελετή έναρξης με την παρέλαση των χωρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 15.000 θεατές.
Ο φετινός διαγωνισμός FIRST Global 2024, με θέμα την βιώσιμη παραγωγή τροφίμων ως μια από τις πλέον καθοριστικές προκλήσεις του 21ου αιώνα, προκάλεσε τις 193 μαθητικές ομάδες του FIRST από όλο τον κόσμο να μάθουν και να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια και τις ευκαιρίες για την παροχή δίκαιων, ασφαλών, θρεπτικών και περιβαλλοντικά υπεύθυνων τροφίμων στον παγκόσμιο πληθυσμό. Η ΔΕΗ Team Greece απέσπασε το Social Media Award, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, τη συνεργασία με τις ομάδες των άλλων χωρών, καθώς και για την τεχνική αρτιότητα που επέδειξε στους αγώνες.
Η ΔΕΗ, ονομαστικός χορηγός της εθνικής ομάδας FIRST® Global – ΔΕΗ Team Greece, για 2η συνεχή χρονιά, υποδέχτηκε τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο ΔΕΗ Innovation Hub που αποτελεί το κέντρο έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας του Ομίλου ΔΕΗ.
O Διευθυντής του ΔΕΗ Innovation Hub, κ. Μάριος Μπόμπουλος δήλωσε σχετικά: «Ως ΔΕΗ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής First Global ΔΕΗ Team Greece και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε νέες και νέους με πάθος και ταλέντο, καθώς επίσης να επενδύουμε σε προγράμματα και ιδέες που αφορούν στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία, καθώς αποτελούν βασικούς άξονες της στρατηγικής μας. Φτάνοντας στο τέλος αυτού του ταξιδιού, είμαι βέβαιος πως όλες και όλοι έχετε δημιουργήσει πολύτιμες αναμνήσεις και έχετε αποκομίσει νέες γνώσεις για τη ρομποτική, για τους γύρω σας, αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό».
Όμιλος ΔΕΗ: Ενισχύει την έρευνα και την καινοτομία για ένα βιώσιμο μέλλον
Ο Όμιλος ΔΕΗ προχωρά δυναμικά στον μετασχηματισμό του, επιδιώκοντας να γίνει φορέας εξέλιξης και αναπόσπαστο κομμάτι του οικονομικού και κοινωνικού ιστού σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, διαμορφώνοντας το μέλλον της ενέργειας. Παράλληλα διαμορφώνει μία προοπτική για το μέλλον των νέων, ενθαρρύνοντας την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη μέσα από καινοτόμα ερευνητικά προγράμματα και δράσεις.
Έχοντας ως όραμα να μετασχηματιστεί σε μια οικονομικά και περιβαλλοντικά βιώσιμη, σύγχρονη, ψηφιακή εταιρεία, κατακτώντας ηγετική θέση στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ο Όμιλος ΔΕΗ διατηρεί παράλληλα τον ρόλο ενός πολύτιμου κοινωνικού εταίρου, προσφέροντας ευημερία στο κοινωνικό σύνολο και αυξάνοντας την αξία των μετόχων.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- ΣΔΟΕ: Στο φως εταιρείες με σοβαρές παραβάσεις φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου
- ΣΔΟΕ: Σοβαρές παραβάσεις φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου εντόπισαν οι ελεγκτές
- Νέα ψηφιακή υπηρεσία πιστοποίησης ΠΟΠ και ΠΓΕ μέσω gov.gr
- Γιατί το Ιράν αιφνιδίασε το Ισραήλ και τρύπησε τον «Σιδηρούν Θόλο»
- Νέο κατάστημα Hondos Center στη Θεσσαλονίκη
- N. Κεραμέως: Σταθερά κάτω από το 10% η ανεργία και τον Αύγουστο
- Από την FMN η εκδήλωση για τα 10 χρόνια Youth Lab.
- Αγιασμός στην «TOKAS OLYMP FRUITS» που βρίσκεται στην Καρίτσα Πιερίας
- Μέση Ανατολή: Σε ποια περίπτωση θα εκτοξευθεί η τιμή του πετρελαίου στα 100 δολάρια το βαρέλι σύμφωνα με τους αναλυτές
- Εντυπωσιακή διάκριση για το ΑΠΘ: 214 καθηγητές ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Businessnews
- Γ. Αυτιάς: Να αφαιρεθούν οι αμυντικές δαπάνες από τον προϋπολογισμό της Ελλάδας
- Η ΔΕΗ στήριξε για 2η χρονιά την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST Global - ΔΕΗ Team Greece
- Χρηματιστήριο: Στις 1.430,26 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,16%
- Κ. Τσιάρας: Εθνικό θέμα η επιβίωση του αγροτικού τομέα
- Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα Καλάβρυτα
- Ο Όμιλος DRUCKFARBEN παρουσίασε βιώσιμες λύσεις μελανιών στη FACHPACK 2024
- Τελευταία Νέα Businessnews
- Η ΔΕΗ στήριξε για 2η χρονιά την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST Global - ΔΕΗ Team Greece
- Ο Όμιλος DRUCKFARBEN παρουσίασε βιώσιμες λύσεις μελανιών στη FACHPACK 2024
- Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα Καλάβρυτα
- Γ. Αυτιάς: Να αφαιρεθούν οι αμυντικές δαπάνες από τον προϋπολογισμό της Ελλάδας
- Χρηματιστήριο: Στις 1.430,26 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,16%
- Κ. Τσιάρας: Εθνικό θέμα η επιβίωση του αγροτικού τομέα
- Η Enterprise Greece στην έκθεση WindEnergy Hamburg 2024
- McKinsey: Το 42% των ιδιοκτητών είναι ικανοποιημένοι με την πραγματική αυτονομία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου τους
- Αυστρία: Η κυβέρνηση υπέβαλε την παραίτησή της - Παραμένει ως υπηρεσιακή
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Ο Αλέκος Δανιηλίδης, νέος Managing Director G9 Europe της Heineken
- Νέα Αριστερά: Η ελληνική οικονομία παράγει υπερκέρδη για τους λίγους
- Κιρ Στάρμερ: Yποσχέθηκε ότι θα επανακαθορίσει τις σχέσεις της χώρας του με την ΕE
- Μικρές μεταβολές στη Wall Street εν μέσω ανησυχιών λόγω Μέσης Ανατολής
- ΣΔΟΕ: Σοβαρές παραβάσεις φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου εντόπισαν οι ελεγκτές
- Βελόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχώς αυτό-γελοιοποιείται
- Θεατής η ΕΕ στη Μέση Ανατολή
- Π.Μαρινάκης για επίθεση στο Ισραήλ: Βασικό μέλημα η αποκλιμάκωση, η προστασία των αμάχων
- Από την FMN η εκδήλωση για τα 10 χρόνια Youth Lab.