Η Αττική Οδός παραμένει κλειστή

Δεν έχουν απομακρυνθεί όλα τα οχήματα, που έχουν εγκαταληφθεί στον αυτοκινητόδρομο.

Η Αττική Οδός παραμένει κλειστή καθώς δεν έχει καταστεί δυνατό να απομακρυνθούν όλα τα αυτοκίνητα που οι οδηγοί εγκατέλειψαν. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι αρκετά οχήματα δεν έχουν καύσιμα να κινηθούν αφού καταναλώθηκαν τα καύσιμα για να μείνει ανοιχτό το καλοριφέρ για να ζεσταθούν. Έτσι χρειάζονται γερανοί για να απομακρυνθούν αυτά τα οχήματα με αποτέλεσμα να καθυστερί η διαδικασία.

Το πιθανότερο είναι να μείνει κλειστή και για τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττικής

Οδού, όσων οδηγών τα οχήματα έχουν παραμείνει στα παρακάτω τμήματα της Αττικής Οδού, μπορούν κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο 199 να έλθουν να παραλάβουν τα οχήματά τους από τα εξής σημεία:

1. Από Λ. Κηφισίας έως τη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Μπορούν να βγουν στην Περιφερειακή Υμηττού και από εκεί στη Λ. Κατεχάκη προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

2. Στη διαδρομή από τη Λεωφόρο Κατεχάκη μέσω της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στην κατεύθυνση προς Ραφήνα-Πικέρμι στην έξοδο Υ8.

3. Από τα διόδια Παλλήνης έως τη Λεωφόρο Κατεχάκη (και προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία).

Επιπλέον οχήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι διαθέσιμα στους οδηγούς από σήμερα (26/1) στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση - έξοδος 15 Αττ. Οδού) για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.

Πρόκειται για μίνι-λεωφορεία που βρίσκονται από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 19:00 προκειμένου να μεταφέρουν οδηγούς, που τα οχήματά τους βρίσκονται ακινητοποιημένα εντός της Αττικής Οδού, με σκοπό να τα ανακτήσουν.

Σημειώνεται, ότι για τον ίδιο λόγο είναι διαθέσιμα από χθες οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο «δαχτυλίδι» στη Λ. Κηφισίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα