Η αγορά αποχαιρετά τον Παντελή Παντελιάδη

Συλλυπητήρια μηνύματα από ECR Hellas, Οικογένεια Μασούτη και EΛΛΑ- ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τα συλλυπητήρια τους εκφράζουν για την απώλεια του ιδρυτή του ομίλου Metro Παντελή Παντελιάδη φορείς και ενώσεις του λιανεμπορίου

ECR Ηellas: Έχει αφήσει εξαιρετική παρακαταθήκη

Το Διοικητικό

Συμβούλιο του ECR Hellas αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Επιτροπής ECR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του Παντελή Παντελιάδη, καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια του Συνδέσμου προς την οικογένειά του. Ο Παντελής Παντελιάδης, υπήρξε από τους βασικούς διαμορφωτές του χονδρικού και λιανικού εμπορίου στην Ελλάδα και από τους πρώτους μεγάλους λιανέμπορους που υποστήριξε την ίδρυση και λειτουργία του ECR στην Ελλάδα. Άνθρωπος εργατικός, με αξίες και πρωτοποριακό όραμα, έχει αφήσει μία εξαιρετική παρακαταθήκη στους συνεχιστές του αλλά και σε όλο τον κλάδο της χώρας μας»

Οικογένεια Μασούτη: Ξεχωριστή προσωπικότητα, παράδειγμα προς μίμηση

Σε συλλυπητήριο μήνυμα της η οικογένεια Μασούτη αναφέρει τα εξής:

«H απώλεια του Παντελή Παντελιάδη, έχει συγκλονίσει όλους τους ανθρώπους του λιανεμπορίου, ειδικά εμάς που είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε προσωπικά και να συνεργαστούμε μαζί του. Ο Παντελής Παντελιάδης αποτέλεσε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου. Υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες για τον εκσυγχρονισμό του κλάδου και έχει αφήσει λαμπρή παρακαταθήκη μέσα από τη διαρκή δραστηριότητά του, επιχειρηματική και θεσμική.

Ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ο οποίος με εργατικότητα και αφοσίωση σημείωσε πολλές επιτυχίες στην ελληνική αγορά. Λαμπροί συνεχιστές του οι δύο γιοί του, Αριστοτέλης και Στέφανος Παντελιάδης.

Η επαγγελματική πορεία του Παντελή Παντελιάδη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στον χώρο του ελληνικού επιχειρείν, τόσο λόγω των επιχειρηματικών επιτευγμάτων του, όσο και λόγω των αρχών που αδιαπραγμάτευτα τα συνόδευσαν. Ένας άνθρωπος με μεγάλη διάθεση για προσφορά, λαμπρός οικογενειάρχης, εξαιρετικός άνθρωπος.

Η οικογένεια Μασούτη εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παντελιάδη.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του.

Εκ μέρους της οικογένειας Μασούτη

Γιάννης Μασούτης

Διευθύνων Σύμβουλος

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.»

Ψήφισμα από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

«Ο Παντελής Παντελιάδης χάραξε μια σημαντική πορεία στον επιχειρηματικό στίβο της χώρας, έχοντας παρουσία πάνω από μισό αιώνα στο λιανεμπόριο. Το όραμα και οι αξίες που πρέσβευε έχουν εμπνεύσει την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα καθώς και τους άξιους συνεχιστές του» αναφέρει η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ- ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σε ένδειξη φόρου τιμής, σε έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

1) να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος,

2) να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση του έργου ανασχεδιασμού της Βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού Χαλκιδικής,

3) να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο,

4) να ανακοινωθεί το παρόν ψήφισμα σε όλα τα Μέλη.

ΣΕΒ: Αναβάθμισε τον χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου

"Ο Παντελής Παντελιάδης υπήρξε ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας. Αυτοδημιούργητος, οραματιστής, καλλιεργημένος, με προσήλωση σε αρχές και με σκληρή δουλειά αναβάθμισε τον χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου, δημιουργώντας έναν επιχειρηματικό όμιλο με υψηλά πρότυπα οργάνωσης. Με τη δράση και την διαρκή προσφορά του συνέβαλλε στην πρόοδο της χώρας. Αφήνει πίσω του άξιους συνεχιστές.

Η επιχειρηματική οικογένεια τον αποχαιρετά και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του" αναφέρει ο ΣΕΒ

v

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα