Η ProWein υποδέχτηκε στην 30η επέτειο της 47.000 εγγεγραμμένους εμπορικούς επισκέπτες από 135 χώρες

«Καμία άλλη εμπορική έκθεση δεν προσφέρει μια τόσο ευρεία γκάμα προϊόντων όσο η ProWein. Όλες οι διεθνείς αμπελουργικές περιοχές εκπροσωπούνται στο Duesseldorf», λέει ο διευθυντής Peter Schmitz, σχολιάζοντας την επιτυχία της ProWein.

Μετά από τρείς γεμάτες ημέρες, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκόσμια έκθεση κρασιού και ποτών, πέτυχε να εμπνεύσει αισιοδοξία σε μια αγορά η οποία αυτή την στιγμή είναι στάσιμη. Οι κορυφαίες αξιολογήσεις των επισκεπτών για τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν καθώς και η υψηλή δέσμευση του Duesseldorf ως την πρωτεύουσα του κρασιού,

δημιούργησε μια πολύ θετική ατμόσφαιρα στους εκθεσιακούς χώρους. Παρά την απεργία, την τελευταία ημέρα της έκθεσης, στα τρένα και σε δυο αεροδρόμια, η οποία ματαίωσε τα σχέδια αρκετών επισκεπτών, η ProWein καλωσόρισε στην 30η επέτειο της 47.000 εγγεγραμμένους εμπορικούς επισκέπτες από 135 χώρες και 5.400 εκθέτες από 65 χώρες.

«Καμία άλλη εμπορική έκθεση δεν προσφέρει μια τόσο ευρεία γκάμα προϊόντων όσο η ProWein. Όλες οι διεθνείς αμπελουργικές περιοχές εκπροσωπούνται στο Duesseldorf», λέει ο διευθυντής Peter Schmitz, σχολιάζοντας την επιτυχία της ProWein. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταγράφουμε υψηλή ποιότητα όχι μόνο από την πλευρά των εκθετών, αλλά να βλέπουμε και από την πλευρά των επισκεπτών κορυφαίους ανθρώπους να ταξιδεύουν στο Duesseldorf από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός αυξημένου αριθμού στελεχών με δικαιοδοσία άμεσης λήψης αποφάσεων.»

Keywords
Αναζητήσεις
i-prowein-ypodechtike-stin-30i-epeteio-tis-47000-engegrammenous-eborikous-episkeptes-apo-135-chores.htm
Τυχαία Θέματα