Γιατί ο Χατζηθεοδοσίου επιμένει στις οικονομοτεχνικές μελέτες των κλάδων

Τις προηγούμενες ημέρες έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΑ τελετή παράδοσης ηλεκτροτεχνικού υλικού στους συλλόγους-μέλη του.

Με εργασιοθεραπεια και πλήρη αφοσίωση στο ΕΕΑ και τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται φαίνεται πως ξέχνα το πρόσφατο περιστατικό απομάκρυνσής του από την ΚΕΕΕ ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ μαζί με τους συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε φάση εντατικής εργασίας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των Συλλόγων Μελών του που είναι πάνω από 20.

Τις προηγούμενες ημέρες έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΑ τελετή παράδοσης ηλεκτροτεχνικού υλικού, από υπολογιστές μέχρι… κλιματιστικά, στους συλλόγους, καθώς υπήρχε διαθέσιμο κονδύλι εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο διατέθηκε σε κάθε έναν από αυτούς μέχρι τελευταίου σεντ.

Στόχος για τον Πρόεδρο του ΕΕΑ τους επόμενους μήνες αποτελεί η βοήθεια στην κατάρτιση οικονομοτεχνικής μελέτης για τον κάθε Σύλλογο, προκειμένου σε κάθε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία για τυχόν μέτρα στήριξης να βασίζεται σε συγκεκριμένα στοιχεία και να διευκολύνεται η διαδικασία. Οι πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου να επιμένει πολύ σε αυτό, καθώς εν μέσω πανδημίας είχαν δημιουργηθεί πολλά θέματα, εξαιτίας αυτής της έλλειψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα