Γιατί καθυστερεί το εστιατόριο στην Πινακοθήκη by… Βενέτη;

Για το νέο χρόνο μετατίθεται το άνοιγμα του εστιατορίου της Εθνικής Πινακοθήκης, το οποίο θα διαχειρίζεται η εταιρεία Βενέτη.

Και ενώ το Veneti Great στην Ομόνοια άνοιξε ξανά τις πύλες του, δε συμβαίνει το ίδιο και με το εστιατόριο εντός της Εθνικής Πινακοθήκης, για το οποίο πενταετή σύμβαση υπέγραψε, το περασμένο καλοκαίρι, η εταιρεία Βενέτη, μετά από σχετικό

διαγωνισμό στον οποίο είχαν λάβει μέρος άλλες τέσσερις εταιρείες.

Παρότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η λειτουργία του τον Οκτώβριο εφέτος, τελικά όπως έγινε γνωστό πρόσφατα δεν πρόκειται να κάνει εγκαίνια πριν το νέο χρόνο.

Οι λόγοι; Αφορούν κυρίως τον προγραμματισμό από της Εθνικής Πινακοθήκης και λιγότερο την εταιρεία Βενέτη, η οποία, εξάλλου, ήδη λειτουργεί το αναψυκτήριο «Ιλισσός», με καφέ, αναψυκτικά, σνακ και γρήγορα πιάτα.

Υπενθυμίζεται ότι στον πλειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση των χώρων εστίασης της Εθνικής Πινακοθήκης που προκηρύχθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2021, η προσφορά της εταιρίας Βενέτη υπερείχε κατά 80% σε σχέση με τη δεύτερη καλύτερη. Και παρότι, σε συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί αργότερα ο επικεφαλής της επιχείρησης Παναγιώτης Μονεμβασιώτης δεν είχε μεγάλες προσδοκίες από εκείνο το διαγωνισμό η πραγματικότητα εξελίχθηκε διαφορτετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα