Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Συνεδριάζουν σήμερα για τα σχολεία

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε όσον αφορά τη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τον κορονοϊό, αφού αυτή τελικά γίνεται σήμερα, και όχι αύριο όπως είχε γίνει γνωστό.

Το πότε θα γινόταν αυτή η τηλεδιάσκεψη των ειδικών έξει εξελιχθεί σε σίριαλ, αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα, όμως για άγνωστο λόγο μετατέθηκε για την Παρασκευή.

Ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή "Live News" του Mega, τελικά η συνεδρίαση ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 6.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί θα συζητήσουν για

το πώς θα λειτουργήσουν οι εκπαιδευτικές δομές, ενώ θα τεθεί σαν θέμα και το αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις περιοχές όπου ισχύουν πιο αυστηρά μέτρα lockdown, όπως η Δυτική Αττική και η Κοζάνη.

Σε αυστηρό lockdown αυτή τη στιγμή είναι ο Ασπρόπυργος και η Ελευσίνα στη Δυτική Αττική, οι δήμοι Εορδαίας, Κοζάνης και Βοΐου της ΠΕ Κοζάνης, το Παλαίκαστρο του Δήμου Σητείας της ΠΕ Λασιθίου, η Νέδα, Αγιοχωρίου και Ήπιο του Δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης, ο δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων της ΠΕ Βοιωτίας στην Κοινότητα Σπερχειάδας, ο Δήμο Μακρακώμης, της ΠΕ Φθιώτιδας, η Κοινότητα Στροφής του Δήμου Αρριαννών της ΠΕ Ροδόπης, η Κοινότητα Κέλλη του Δήμου Αμύνταιου της ΠΕ Φλώρινας και η Κάλυμνος.

Στο "τραπέζι" θα πέσει και το θέμα των ελέγχων που θα γίνονται στους ταξιδιώτες που θα φτάνουν στη χώρα μας από το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα