Επιχειρηματική αποστολή στο Κίεβο της Ουκρανίας διοργανώνουν ΣΕΒ, ΣΕΒΕ και ΕΒΕΑ

Επιχειρηματική αποστολή στο Κίεβο της Ουκρανίας,  διοργανώνουν ο  ΣΕΒ, o ΣΕΒΕ και το ΕΒΕΑ- θα εκπροσωπηθούν οι κλάδοι: τροφίμων και ποτών, δομικών υλικών-κατασκευών, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών-εξοπλισμού και αγροτικών μηχανημάτων-εξοπλισμού.

Επιχειρηματική αποστολή στο Κίεβο της Ουκρανίας, με αναχώρηση

τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και επιστροφή την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, διοργανώνουν ο . ΣΕΒ, o ΣΕΒΕ και το ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με το Ukrainian Chamber of Commerce and Industry και την Piraeus Bank Ukraine και την υποστήριξη του Οργανισμού Enterprise Greece, του Ukrainian League of Industrialists and Entrepreneurs (ULIE), του ICC Ukraine και του ΕΒΕΘ.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν οι κλάδοι: των τροφίμων και ποτών, των δομικών υλικών-κατασκευών, των χημικών και των φαρμακευτικών προϊόντων, των ιατρικών συσκευών-εξοπλισμού και των αγροτικών μηχανημάτων-εξοπλισμού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΣΕΒ (Βίκυ Μακρυγιάννη, τηλ. 211 500 6121, email. vmakrigianni@sev.org.gr, τον ΣΕΒΕ (Νατάσα Γιαλόγλου, τηλ. 2310 535333, email. [email protected]) και το ΕΒΕΑ (Τίνα Ρέτζεκα, τηλ. 210 338 2342, email. [email protected]).

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα