ΕΛΤΑ: Παράταση για τα 4,92 εκατ. ευρώ

Νέα διορία για προσφορές στον διαγωνισμό για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τον μετασχηματισμό του Ομίλου.

Μέχρι την Τρίτη 25 Μαΐου παρατάθηκε η περίοδος υποβολής προσφορών στον διαγωνισμό που τρέχουν τα ΕΛΤΑ

με budget 4,92 εκατ. ευρώ για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, αναφορικά με την υλοποίηση τού επιχειρησιακού μετασχηματισμού του ομίλου.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η συνολική υποστήριξη υλοποίησης του μετασχηματισμού του ομίλου της ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. από τον ανάδοχο, η οποία απαιτεί την εμπλοκή του αναδόχου σε όλες τις δράσεις μετασχηματισμού, και την προσαρμογή της παρεχόμενης υποστήριξης και υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη και τις ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του μετασχηματισμού.

Επίσης, ακόμα και για δράσεις μετασχηματισμού, στις οποίες ο ανάδοχος δεν έχει άμεση εμπλοκή [δυναμική δρομολόγηση, βελτιστοποίηση τοπολογίας δικτύου εξυπηρέτησης, πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού, εθελουσία, διαμόρφωση καταστημάτων (layout), πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης], οφείλει να έχει κατανόηση και να παρακολουθεί την εξέλιξή τους, δεδομένων των αλληλεξαρτήσεων που υπάρχουν μεταξύ των δράσεων μετασχηματισμού και των επιχειρησιακών λειτουργιών.

Η αρχική προκήρυξη προέβλεπε την κατάθεση προσφορών μέχρι την Πέμπτη 20 Μαΐου

ΕΛΤΑΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα