Siemens: Παρουσίασε νέους στόχους που θα πετύχει με την ψηφιακή τεχνογνωσία

Τους νέους της στόχους για να υπεραποδώσει της αγοράς, συνδυάζοντας τις βασικές μηχανολογικές της δραστηριότητες με την ψηφιακή τεχνογνωσία υπό το πρώτο στρατηγικό αποτύπωμα ου νέου CEO, Roland Busch, παρουσίασε η Siemens.

Ο Busch, ο οποίος ανέλαβε ως CEO από τον Joe Kaeser τον Φεβρουάριο, έχει να κερδίσει πελάτες και προσφέρει ανάπτυξη με τη χρήση

του λογισμικού και hardware της Siemens, ανέφερε η εταιρεία στην ενημέρωση των επενδυτών.

Ο γερμανικός μηχανολογικός όμιλος στόχο έχει να επεκταθεί πέρα από τους παραδοσιακούς βιομηχανικούς της πελάτες, ενισχύοντας την ψηφιακή της προσφορά που χρησιμοποιεί για τη βελτίωση των επιδόσεων των εργοστασίων, τρένων και κτηρίων.

"Η ψηφιοποίηση, ο αυτοματισμός και η βιωσιμότητα είναι κινητήριοι μοχλοί για τις δραστηριότητες μας. Εδώ, οι βασικές μας δραστηριότητες και οι ψηφιακές μας, ενισχύουν η μία την άλλη σε έναν φαύλο κύκλο”, αναφέρει ο Busch.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η Siemens αναβάθμισε τον στόχο για αύξηση των συγκρίσιμων ετήσιων εσόδων κατά 5%-7%, υψηλότερα από την παγκόσμια ανάπτυξη της αγοράς και τον προηγούμενο στόχο της εταιρείας, που έκαναν λόγο για 4%-5%.

Η εταιρεία αναβάθμισε επίσης τους στόχους για το περιθώριο κερδοφορίας, για τις δραστηριότητες έξυπνων υποδομών, στόχοι οι οποίοι θα ισχύουν από τον Οκτώβριο του 2021, όταν αρχίζει η χρήση 2022 της Siemens.

Keywords
Τυχαία Θέματα