Public-Vodafone: Mε δύο καταστήματα ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου η σύμπραξη - Τί φέρνει το 2024

Η πλήρης ανάπτυξη του σχεδίου αυτού θα ξεδιπλωθεί μέσα στη διετία 2024-2025. 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Vodafone εντός των Public, το οποίο θα βρίσκεται, κατά όσα έχουν γίνει γνωστά στο flagship κατάστημα της εταιρείας στο Σύνταγμα. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω σύμπραξη

των δύο εταιρειών είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, χωρίς, όμως, να δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, το κατάστημα θα ανοίξει στα τέλη του Νοεμβρίου, με τις εργασίες να ξεκινούν λίγες ημέρες πριν και να γίνονται άμεσα προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία του καταστήματος, το οποίο εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται σε ιδιαίτερο φόρτο λόγω Black Friday και έναρξης χριστουγεννιάτικης περιόδου. Σχεδόν άμεσα θα ακολουθήσει η έναρξη ενός ακόμα shop in a shop, το δεύτερο μέσα στον μήνα, το πιο πιθανό σε Public στα Νότια Προάστια της πρωτεύουσας, εκτός αν κάνει τελικά την έκπληξη η Θεσσαλονίκη, η οποία είναι, επίσης, στο στόχαστρο του σχεδιασμού.

Μέσα στον Νοέμβριο ρυθμίζονται ανάμεσα σε στελέχη των δύο εταιρειών οι τελευταίες λεπτομέρειες για αυτά τα δύο shops in a shops, ως αποτέλεσμα της πρώτης σύμπραξης των δύο εταιρειών, που στόχο έχει να τονώσει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση της κατηγορίας των smartphones και των wearables, μέσα από την ποικιλία που προσφέρει η Vodafone, αλλά να ενισχύσει και τα τηλεοπτικά προϊόντα της επιχείρησης τηλεπικοινωνιών.

Ο στόχος, πάντως, για τις δύο εταιρείες, μετά το δύο πρώτα ''πιλοτικά'' άνοιγματα στο κατάστημα του Συντάγματος και σε ένα ακόμα Public είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, τόσο σε άλλα σημεία στην Αθήνα, όσο και σε κάποια στην υπόλοιπη Ελλάδα, σε ένα πλαίσιο διεύρυνσης των επιλογών προς τους καταναλωτές στους κλάδους των smartphones, των προϊόντων ήχου, smartwatches κλπ.

Στο πλάνο βρίσκονται σίγουρα τα Public σε μεγάλες πόλεις όπως πχ Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, ενώ η συγκεκριμένη συνεργασία δεν αφορά την Κύπρο.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει στο Businessnews.gr ο CEO του Public Group Ρόμπυ Μπουρλάς, μέσα στην ερχόμενη διετία 2024-2025 θα υπάρξουν σταδιακά παρόμοια shops σε 45 καταστήματα του Public Group, σχεδόν δηλαδή στα μισά που λειτουργούν σε αυτή τη φάση στην ελληνική επικράτεια. Άγνωστο, ωστόσο, είναι ακόμα το πού στοχεύουν οι δύο εταιρείες σε ό,τι αφορά το οικονομικό πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.

Σε σχετική ερώτηση του BusinessNews.gr, o κ. Μπουρλάς δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένο νούμερο-στόχο, τονίζοντας ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς. Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι υπάρχουν θετικές προβλέψεις, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει, επί της ουσίας, με το άνοιγμα και του πρώτου καταστήματος, η σύμπραξη των δύο εταιρειών και στη συνέχεια να γίνει, επί της ουσίας, ο οικονομικός σχεδιασμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα