Netcompany Intrasoft: Με νέα εταιρική ταυτότητα

Το όραμα της νέας εταιρείας είναι, μέσα από την αξιοποίηση και διεύρυνση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, να ενισχυθεί η Ευρώπη ως ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Mετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Intrasoft από την Netcompany τον περασμένο Οκτώβριο, η νέα εταιρεία τεχνολογίας που δημιουργείται, η Netcompany-Intrasoft, ξεκινά τη δραστηριοποίησή της με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα.

Το νέο λογότυπο, το νέο όνομα και η νέα

εταιρική ταυτότητα, σηματοδοτούν την καινούργια αυτή εποχή για την εταιρεία, καθώς και τη δέσμευσή της για την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης της με πελάτες και συνεργάτες, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με εχέγγυο την 26 ετών εμπειρία και την ηγετική της θέση στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ΙΤ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, η Intrasoft ενώνει τις δυνάμεις της με το Netcompany Group αποκτώντας νέα δυναμική στην Ευρωπαϊκή αγορά της Πληροφορικής.

Μέσα από μια διευρυμένη γκάμα πλατφορμών & προϊόντων, τον ευέλικτο τρόπο λειτουργίας και το ταλέντο των ανθρώπων του, το Netcompany Group στοχεύει σε αύξηση μεριδίου στις ήδη υπάρχουσες αγορές, αλλά και στην επέκτασή σε νέες αγορές της Δυτικής Ευρώπης.

Το όραμα της νέας εταιρείας είναι μέσα από την αξιοποίηση και διεύρυνση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας να ενισχυθεί η Ευρώπη ως ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Mε βάση την στρατηγική της τοποθέτηση στην αγορά, η Netcompany-Intrasoft επιθυμεί να καινοτομήσει στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής στην Ευρώπη και όχι μόνο, ενώ παράλληλα απαντά, με στοχευμένες λύσεις, στις ευκαιρίες που προκύπτουν από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and Resilience Fund – RRF) της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Intrasoft από το Netcompany Group έγινε τον Νοέμβριο του 2021, μια κίνηση που στοχεύει στο να δημιουργήσει μια εταιρεία ανάμεσα στους ηγέτες στον τομέα της Πληροφορικής, με περισσότερους από 6.500 εργαζομένους υψηλών δεξιοτήτων και μια ευρεία παρακαταθήκη τόσο στον ευρύτερο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα