Myroomie.gr: Η πλατφόρμα εύρεσης συγκατοίκου είναι γεγονός και είναι τώρα online

Η μοναδική πλατφόρμα εύρεσης συγκατοικου στην Ελλάδα -και από τις πρώτες στην Ευρώπη- έρχεται όχι μόνο να εξυπηρετήσει χιλιάδες ανθρώπους που ψάχνουν συγκάτοικο, αλλά και να αλλάξει την εικόνα της μίσθωσης και του real estate στην Ελλάδα.

Η συγκατοίκηση, γεγονός κοινό και συνηθισμένο σε πολλές χώρες, αποτελεί ακόμα ταμπού για πολλούς Έλληνες - κυρίως διότι δεν υπάρχει μια αξιόπιστη πλατφόρμα

με πληροφορίες, αξιολογήσεις και ασφάλεια, μοντέρνα και εύχρηστη.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, το myroomie.gr είναι:

Μια πλατφόρμα εύρεσης συγκατοικου μοντέρνα και ασφαλής, μια πλατφόρμα που ο κάθε χρήστης θα μπορεί να αναζητά ή να καταχωρεί την αγγελία του. Με πληθώρα πληροφοριών, επικοινωνία με διάφορους ασφαλείς τρόπους μέσα από την πλατφόρμα και verified profiles για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ασφάλεια.

Το myroomie.gr έχει στο επίκεντρο του τον άνθρωπο, της σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες. Το myroomie ήρθε να φέρει την κουλτούρα της συγκατοίκησης στην Ελλάδα, αλλά δε σταματάμε μόνο εκεί.

Υπάρχει ήδη λειτουργία για αναζήτηση shared space γραφείων την οποία μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τώρα, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και η είσοδος σε άλλες κατηγορίες του real estate όπως αναζήτηση σπιτιού αλλά και αναζήτηση ενοικιαστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προφίλ.

Η συχνά δυσκίνητη και παρωχημένη αφορά του real estate ήρθε ο καιρός να εκμοντερνιστεί και να ακολουθήσει τις επιταγές της εποχής, στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι μας.

Το real estate, η αγορά bnb αλλάζει κι εμείς είμαστε εδώ να οδηγήσουμε και όχι να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

Μπείτε σήμερα κιόλας στο myroomie.gr!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα