Jinko Solar: Ξεπέρασε τα 200 GW σε φωτοβολταϊκά πάνελ

Στο πρώτο τρίμηνο του 2021, η εταιρεία είχε ανακοινώσει την επίτευξη του στόχου για 100 GW παραδόσεις πάνελ που έχουν παραχθεί από την ίδια.

Ξεπέρασε τα 200 GW σε παραδόσεις πάνελ η κινέζικη εταιρεία JinkoSolar παγκοσμίως με ένα στα οκτώ πάνελ που έχουν εγκατασταθεί στη γη να φέρει την «σφραγίδα» της.

Η JinkoSolar, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα,

σε ανακοίνωσή της, αναφέρεται σε για «εκθετική ανάπτυξη» ως αποτέλεσμα της έμφασης που έδωσε στο R&D. Το ορόσημο των 200 GW επιτεύχθηκε περίπου 13 χρόνια μετά την πρώτη παράδοση πάνελ που ξεκίνησε το 2010.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2021, η εταιρεία ανακοίνωσε την επίτευξη του στόχου για 100 GW παραδόσεις πάνελ που έχουν παραχθεί από την ίδια. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, η JinkoSolar ανακοίνωσε ένα ακόμη «ορόσημο»: την παράδοση 200 GW. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει πλέον το N-type Tiger Neo και το P-type Tiger Pro με την πλειοψηφία των πελατών να κινείται φέτος προς το Neo, αναγνωρίζοντας την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητά τους. Ταυτόχρονα, προ των πυλών στη αγορά βρίσκεται μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Tiger Neo που θα προσφέρει καλύτερη απόδοση κυψέλης με πρόσθετη ισχύ και καλύτερο σχεδιασμό.

Η JinkoSolar συνεχίζει να εργάζεται στην επέκταση της παραγωγικής της δυναμικότητας στο κομμάτι των N-type Tiger Neo προκειμένου να καλύψει την ισχυρή ζήτηση, πράγμα που αποτέλεσε και κλειδί για την επίτευξη του στόχου των 200 GW. Τα πρώτα τρία τρίμηνα του 2023, η εταιρεία παρέδωσε 52 GW σε 180 χώρες, ενώ, σε σχέση με μερίδια όγκου και αξίας, κατατάσσεται Νο1 σε μερίδιο αγοράς σε όλες τις κύριες αγορές φωτοβολταϊκών.

Keywords
Τυχαία Θέματα