H Τζελίνα Κουκουμέλη στη «Φούρνος Θεόφιλος»

Καθήκοντα γενικής διευθύντριας (General Manager) στη Φούρνος Θεόφιλος, που αποτελεί εγχείρημα του Γιώργου Κορρέ, ανέλαβε η Τζελίνα Κουκουμέλη.

Το 1988, ξεκίνησε την καριέρα της στην Toshiba Office Automation στο Εμπορικό Τμήμα. Το 1990, εργάστηκε στην Johnson & Johnson Hellas

στο επαγγελματικό τμήμα με τους φακούς επαφής Acuvue. Το 1992, μετακινήθηκε στη Nestlé Hellas ως Brand Manager στις παιδικές τροφές, Nesquik, γάλατα, και ως Group Brand Manager στα Maggi και τα νερά Κορπή. Το 1999, εργάστηκε ως Marketing Manager στην Kraft Foods Hellas για τους καφέδες και τα τρόφιμα, αλλά και ως Marketing Director για όλο το Ελληνικό Business (Jacobs, Kraft Mayo, Philadelphia, Lacta, Pavlidis, Merenda).

Το 2006, ανέλαβε πολυεθνική ευθύνη ως Area Marketing Director στην Kraft Foods Europe για την Ιταλία και την Ελλάδα. Το 2008, μετακινήθηκε στην Creta Farms, αναλαμβάνοντας ως VP Marketing την ευθύνη της Ελλάδας, Αμερικής και Ισπανίας, ενώ το 2010 ανέλαβε το Marketing της εταιρείας Ε.Ι. Παπαδοπούλου ΑΒΕΕ, για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2015 ανέλαβε επιχειρησιακή διευθύντρια στον Όμιλο Λαμπράκη με ευθύνη στα τμήματα Marketing, Δημιουργικό και Πελατειακές Σχέσεις του Εμπορικού Τμήματος. Από τη συγκεκριμένη θέση μετακινήθηκε στην Κρι Κρι το 2016, όπου μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, ήταν διευθύντρια Marketing.

Keywords
Τυχαία Θέματα