BIOFACH & VIVANESS eSPECIAL: Mία δυνατή έκθεση που υποστηρίζεται από δυνατούς συνεργάτες

Οι εμπορικές εκθέσεις αποτελούν κορυφαίας σπουδαιότητας σημεία συνάντησης, διαλόγου και μετάδοσης γνώσεων. Παρόλο που η πανδημία COVID-19 έχει ανατρέψει τη βιομηχανία εμπορικών εκθέσεων, παραμένει η ανάγκη για συναντήσεις, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και τάσεων, συζητήσεων για θέματα που αφορούν τον κλάδο, κι ανταλλαγή ιδεών.

Και σε αυτό ακριβώς προσβλέπει ο κλάδος βιολογικών τροφίμων και φυσικών καλλυντικών από τη διοργάνωση BIOFACH / VIVANESS 2021 eSPECIAL, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, αυτό που καθορίζει μια μεγάλη διοργάνωση

όπως τις BIOFACH και VIVANESS είναι οι ισχυροί συνεργάτες της. Μακροχρόνιοι υποστηρικτές της BIOFACH είναι ο Οργανισμός Βιολογικής Γεωργίας IFOAM - Organics International και ο εθνικός θεσμικός χορηγός BÖLW (Γερμανική Ομοσπονδία Παραγωγών Βιολογικών Τροφίμων), ενώ η VIVANESS υποστηρίζεται από τους COSMOS και NATRUE. Αυτοί οι συνεργάτες έχουν υποστηρίξει ενεργά τη διπλή αυτή διοργάνωση για πολλά χρόνια και συνεχίζουν να το κάνουν και σε αυτή τη χρονική συγκυρία, κατά την οποία τα πάντα είναι πολύ διαφορετικά και οι BIOFACH και VIVANESS λαμβάνουν χώρα σε ψηφιακό περιβάλλον ως eSPECIAL.

Η NürnbergMesse έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα βιολογικών τροφίμων. Κάθε χρόνο, το Φεβρουάριο, η BIOFACH στη Νυρεμβέργη, ως η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση βιολογικών τροφίμων, αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης για τον κλάδο. Η ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων που παρουσιάζεται στο πλαίσιο της έκθεσης περιλαμβάνει τα πάντα - από φρέσκα προϊόντα όπως γαλακτοκομικά προϊόντα και τυρί, φρούτα, λαχανικά, ξηρά προϊόντα όπως δημητριακά και όσπρια, ξηρούς καρπούς, μέχρι είδη ζαχαροπλαστικής και ροφήματα. Ο διεθνής υποστηρικτής της BIOFACH είναι ο οργανισμός IFOAM - Organics International, ενώ εθνικό υποστηρικτή αποτελεί η Γερμανική Ομοσπονδία Παραγωγών Βιολογικών Τροφίμων (BÖLW). Αναπόσπαστο μέρος αυτής της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης αποτελεί το συνέδριο BIOFACH CONGRESS, μια πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων που είναι μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο. Μαζί με τις άλλες έξι διοργανώσεις της BIOFACH στην Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία, τη Νότια Αμερική, την Ταϊλάνδη και τις ΗΠΑ, το brand BIOFACH World έχει παρουσία παγκόσμιας εμβέλειας και κάθε χρόνο συγκεντρώνει περισσότερους από 4.500 εκθέτες και 150.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα