Τι θέλουν πραγματικά οι άντρες απο εμάς?Εξυπνάδα ή ομορφιά?Δυναμισμό ή απόλυτη κυριαρχία?

Το να είσαι πραγματικά όμορφη, δεν έχει καμία σχέση με το πώς φαίνεσαι, αλλά πάντα έχει να κάνει με το ποια είσαι. Οι άντρες προτιμούν τη γυναίκα που κάθεται στο σπίτι και ρίχνει και καμιά φασίνα σε αντίθεση με το να μεθάει με τις φίλες της τα σαββατοκύριακα… προτιμάνε την γυναίκα που η ζωή της είναι πιο χαμηλών τόνων και αε φαίνεται οτι προσωρινά έστω γοητεύονται απο τις πιο…ζωηρές.Οι δυναμικές γυναίκες κλαίνε, αλλά κλαίνε χωρίς να αισθάνονται ντροπή και αυτό πολλές φορές τους φέρνει σε αμηχανία και δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν.

Υπάρχει κάτι σέξι σε μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Οι άντρες δεν παρατηρούν τις αδυναμίες μας. Οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν και δεν περιμένουν για να τους το δώσουν. Οι γυναίκες που παίρνουν την ευθύνη των πράξεών τους, επικοινωνούν και δεν κατηγορούν έχουν βρει το κλειδί μιας επιτυχημένης σχέσης.Οι άντρες, παρ’ όλο που αντικειμενικά βολεύονται πολύ περισσότερο με το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν πια αναλάβει πολλές ευθύνες, μοιάζουν ακόμα ανώριμοι να αποδεχτούν το γεγονός και ας το παίζουν άνετοι…μην τους πιστεύεις και μην τους παρεξηγείς.

ΥΓ: Το παρόν άρθρο αποτελεί υλικό προγραμματισμένο από τη Νανά Καραγιάννη για να δημοσιευτεί σήμερα.

The post Τι θέλουν πραγματικά οι άντρες απο εμάς?Εξυπνάδα ή ομορφιά?Δυναμισμό ή απόλυτη κυριαρχία? appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα