Συναυλία μπροστά σε... 70.000 παλλόμενα πέη!

ΚΟΣΜΟΣΣυναυλία μπροστά σε... 70.000 παλλόμενα πέη!Πέμπτη, Δεκέμβριος 14, 2017 - 17:58

❱❱ Η Σαμάνθα Φοξ, λίγο πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, αποκαλύπτει πικάντικες στιγμές από την καριέρα της

Απο την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Για τη σουρεαλιστική εμπειρία που έζησε τραγουδώντας ενώπιον 70.000 ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων μίλησε η Σαμάνθα Φοξ, αναπολώντας τις πιο τρελές εμπειρίες της καριέρας της.

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας

της η Βρετανίδα τραγουδίστρια και sex symbol των 80s διηγήθηκε στην «Daily Mirror» την έκπληξη που την περίμενε στη διάρκεια συναυλίας της στο Δελχί. Εκεί οι άνδρες φαν έχουν έναν ασυνήθιστο τρόπο να δείχνουν τον θαυμασμό τους.

«Εκανα μια συναυλία μπροστά σε 70.000 θεατές, όταν ξαφνικά άρχισαν να μου πετάνε μεγάλα ρολά. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν ρολά υγείας, αλλά τα τουρμπάνια τους, καθώς είναι τοπική παράδοση να τα πετούν όταν απολαμβάνουν το σόου» ανέφερε η Φοξ, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια τα πράγματα πήραν ακόμη πιο παράξενη τροπή.



«Ξαφνικά παρατήρησα ότι όλοι οι άνδρες είχαν σηκώσει τα μακριά πουκάμισά τους, γνωστά ως κούρτας, αποκαλύπτοντάς μου τα πέη τους, γεγονός που σήμαινε προφανώς ότι με αγαπούσαν ή ότι με γούσταραν. Επομένως βρέθηκα να προσπαθώ να θυμηθώ τους στίχους των τραγουδιών με 70.000 πέη να γυρνάνε σαν προπέλες μπροστά μου. Ηταν τα περισσότερα πέη που είχα δει ποτέ στη ζωή μου και δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» εξηγεί η Φοξ, η οποία, δεδομένου ότι έχει δηλώσει ομοφυλόφιλη, σίγουρα δεν απόλαυσε το θέαμα.

Σαν σκηνή από το «Narcos»

Από τις πιο τρελές εμπειρίες της ήταν και η συναναστροφή της με εκπροσώπους των κολομβιανών καρτέλ, όταν στη διάρκεια περιοδείας της στη χώρα δέχτηκε να τραγουδήσει στα 21α γενέθλια της κόρης ενός πολύ περίεργου τύπου. Εκεί, σαν σκηνή βγαλμένη από τη σειρά «Narcos», η Φοξ μεταφέρθηκε σε ένα σπίτι που φυλασσόταν από ένοπλους άντρες, γεμάτο αντλίες βενζίνης που έβγαζαν τεκίλα και άλογα που έκαναν βόλτες τους καλεσμένους στον χώρο. «Μπορεί να ήταν και ο Πάμπλο Εσκομπάρ. Ποιος ξέρει;» αναφέρει η Φοξ, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό των 40.000 ευρώ σε μετρητά που της έδωσε εκείνος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα